powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

"ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ – ΑΝΑΒΙΩΣΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ" ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" διοργάνωσε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 ,στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων ,το Βουλευτικό, διάλεξη από τον  καρδιοχειρουργό καθηγητή του  Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Χρήστο Λόλα ,με θέμα : «Το συμπόσιο των επτά σοφών της αρχαιότητος - αναβίωσις στην σύγχρονη εποχή». Για τον καθηγητή μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Ο Παλαμήδης ,κ  Θεοδόσης Σπαντιδέας.

Ο κ. Χρήστος Λόλας είναι ο πρωτοπόρος επιστήμονας που επιχείρησε επιτυχώς το πρώτο πρόγραμμα καρδιακών μεταμοσχεύσεων στην χώρα μας.



Πανεπιστημιακός καθηγητής με μεγάλο κλινικό και επιστημονικό έργο, ο κ. Χρήστος Λόλας έχει επικεντρωθεί κατά τα τελευταία έτη στην προσπάθεια της αναβίωσης του Συμποσίου των επτά σοφών της αρχαιότητας και την προσαρμογή του στην σύγχρονη εποχή.

Την αναβίωση των Συμποσίων με τους σύγχρονους σοφούς επιστήμονες όλου του πλανήτη (νομπελίστες και ακαδημαϊκούς), ο κ. Χρήστος Λόλας ξεκίνησε τον Μάιο του έτους 2007, με το πρώτο Συμπόσιο να πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο και στους Δελφούς και συμμετέχοντες τους κορυφαίους καρδιοχειρουργούς του πλανήτη.



Το δεύτερο Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα και στην Μεσσηνία, με συμμετέχοντες τους κορυφαίους κοσμολόγους του πλανήτη.

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" έχει την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί ως προσκεκλημένο ομιλητή τον καθηγητή κ. Χρήστο Λόλα, στην αίθουσα του Βουλευτικού Ναυπλίου.




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: