powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1-1 ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ


Η ομάδα του Παναργειακού αντιμετώπισε σε ένα Πελοποννησιακό ντέρμπυ την ομάδα του Παναρκαδικού στο δημοτικό στάδιο της πόλης του Άργους, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.




 Η ομάδα της Τρίπολης  βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 39' με το γκολ του Νικλητσιώτη, αλά μετά από ένα δυνατό παιχνίδι  κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον πρωτοπόρο Παναργειακό με το γκολ του Κώτσιρα στο 75'. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα πριν την συμπλήρωση των πρώτων δύο λεπτών να έχει δύο καλές ευκαιρίες αρχικά με το σουτ του Τσόφλιου και στην συνέχεια με το πλασέ του Κώτσιρα που πέρασε άουτ. Στην συνέχεια ο Παναργειακός ισορρόπησε τον αγώνα και άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο με τις δυνατές μονομαχίες να κυριαρχούν.



Στο 39' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Νικλιτσιώτης από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψυχογιού ανοίγοντας το σκορ για τους «Λύκους» με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.



Στην επανάληψη ο Παναργειακός προσπάθησε να διαφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα και από την άλλη ο Παναρκαδικός να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης με την Αργολική ομάδα να απειλεί πρώτη με την κεφαλιά του Δρακάκη στο 48' και το τριφύλλι να απαντά με το σουτ του Καδά στο 53' που έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Κόκκαλης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί στην συνέχεια που έφθασαν κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ στο 69' και το 71' με τον Δρακάκη και τον Πούτσι να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 75' όμως ο Παρκαδικός  βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Κώτσιρας με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.



Παναργειακός: Κόκκαλης, Ρότα, Κοιλιάρας, Παπαϊωάννου (Σκαρέλης), Παπαστεριανός, Κατιάγκα, Νικλητσιώτης (Σταθάκης), Λουμπαρδέας, Δρακάκης, Γκίνο (Πούτσι), Μαρίνου


Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Μηλιώτης (Σαλαπάτας), Δήμος (Σταθουλόπουλος), Τσόφλιος (Χρήστου), Καδάς, Κώτσιρας




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: