powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων στο Ναύπλιο - Άναψε το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος



Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων βρίσκεται από σήμερα το Ναύπλιο καθώς συνεργεία του Δήμου από το πρωί άρχισαν να τοποθετούν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πόλη.

Φωτεινά αστέρια, αγγελάκια και γιρλάντες στολίζουν ήδη τις κεντρικές οδούς, όπως η Άργους και η Ασκληπιού, ενώ οι εργασίες συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

Από τον εορταστικό στολισμό της πόλης βέβαια δεν λείπει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε στην ιστορική  πλατεία Συντάγματος που άρχισε να συγκεντρώνει τα βλέμματα των περαστικών που δεν παραλείπουν να βγάλουν και την πρώτη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.


"Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου που και για φέτος θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις..." δήλωσε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Συμφωνα όμως με πληροφορίες που έχουμε φέτος το κέντρο των Χριστουγέννων θα είναι ο πεζόδρομος Β. Κωνσταντίνου μέχρι το δικαστικό μέγαρο όπου θα στηθεί μια παιχνιδούπολη που θα ξετρελάνει τα μικρα αλλά και τα μεγάλα παιδιά!!! 



Η ομάδα που επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες των εορταστικών εκδηλώσεων με επικεφαλής την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, σίγουρα θα έχει να μας πει περισσότερα στην συνεντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη βδομάδα.    


STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: