powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Ο Υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου στο Ναύπλιο στα πλαίσια της συνεδρίασης  της επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020. 



Η 3η Επιτροπή Παρακολούθησης  πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρεία του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και  Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπου Κασίμη. Στη συνεδρίαση  παρευρέθηκαν  και απεύθυναν  χαιρετισμό ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Βασίλειος Κόκκαλης. Τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία υλοποίησης του ΠΑΑ 2014-2020.



Στη  συνάντηση παραβρέθηκαν, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης,  ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και  Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων  Χαράλαμπος Κασίμης,  οι βουλευτές Αργολίδος  Γιάννης Γκιόλας,  Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,  ο δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος  Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές.

 

 

 

 

--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: