powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία συνεχίζεται το ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ


Εντυπωσιακά συνεχίστηκε χθες Παρασκευή 21 Νοεμβρίου όσο αφορά το επίπεδο αλλά και το ρεπερτόριο των χορωδιών που λαμβάνουν μέρος στο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ που συνεχίζεται για δεύτερο τριήμερο στην ιστορική αίθουσα της Πρώτης βουλής των Ελλήνων στο Ναύπλιο συγκεντρώνει την αφρόκρεμα θα λέγαμε ξένων και ελληνικών χορωδιών απο όλη σχεδόν την Ελλάδα.


Την πέμπτη κατά σειρά ημέρα του φεστιβάλ άνοιξε με χαιρετισμό του ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τονίζοντας πως τα χρήματα που δαπανά ο Δήμος για τον πολιτισμό δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθούν "πεταμένα λεφτά" και πως η δημοτική αρχή προσπαθεί αυτές τις δύσκολα οικονομικά στιγμές που περνά η χώρα να στηρίξει την πολιτιστική δράση καθώς το Ναύπλιο έχει μακρά παράδοση στην χορωδιακή μουσική.


Κατά την χθεσινή ημέρα στο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ εμφανίστηκαν, η Ιταλική Χορωδία "InCanto", το Χορωδιακό Σύνολο "Allegri", η Μικτή χορωδία Πύργου, η Μικτή Γαλλόφωνη Χορωδία "cHoralia", το Χορωδιακό εργαστήρι Λαμίας και το Φωνητικό Σύνολο Πατραϊκής Μαντολινάτας "Vocal".



Στην εκδήλωση εκτος απο τον Δημαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο την χθεσινή εκδήλωση παρακολούθησε η Π΄ροεδρος τυο ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, μέλη του ΔΟΠΠΑΤ και πολύς κόσμος που γεμισε ασφυκτικά την αίθουσα. 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαρίστησε τους χορωδούς και του μαέστρους των χορωδιακών συνόλων για την συμμετοχή τους στο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.



Το  ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ κλείνει σήμερα Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 με το παρακάτω πρόγραμμα


Ώρα έναρξης 19.30

· Χορωδία Εκπαιδευτηρίων Γ. Ζώη
· Χορωδία Λυγουριού Δήμου Επιδαύρου
· Χορωδία Γονέων & Φίλων της Χ.Α.Ν. Νίκαιας
· Χορωδία «Λιόπετρα» Δήμου Ευρώτα
· Χορωδία Σπάτων – Αρτέμιδος 

Δείτε παρακάτω σε βίντεο ολόκληρο το πρόγραμμα της πέμπτης ημέρας του ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA 2ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ:



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: