powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ- ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ .Η ΔΙΑΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


Η ομάδα του Άργους , αντιμετώπισε την ομάδα του Αιολικού για την 8 αγωνιστική του τρίτου ομίλου  του  πρωταθλήματος  της Γ' Εθνικής , Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Στον αγώνα διαιτητής ήταν η  Πειραιώτισσα  Θάλεια Μήτση , η οποία ξετρέλανε με την παρουσία της όλη την κερκίδα. 

Με πέντε βασικούς εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού ξεκίνησε σήμερα ο Παναργειακός, κάτι που δεν σταμάτησε την ομάδα να προηγηθεί με 2-0 από το 11΄ λεπτό. Ο Αιολικός στο δεύτερο ημίχρονο και για την μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου  κράτησε την ομάδα των Λύκων στο μισό του γηπέδου , όμως δεν ήταν αρκετό για να βάλει το γκολ. Η ομάδα του Άργους ήξερε τι ήθελε από το παιχνίδι και το πήρε, ο Αιολικός  μέσα στο γήπεδο δεν έδειξε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην footballleague. Ο τραυματισμός των βασικών έβαλε στην ενδεκάδα τους μικρούς που ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του αγώνα. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την ομάδα του, όμως συνέστησε ψυχραιμία και χαμηλούς τόνος γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί. Ο προπονητής του Αιολικού δήλωσε πως ο Παναργειακός ήταν καλύτερος και πως οι διεκδικήσεις για την άνοδο παίζονται μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια, ιδιέταιρα προβληματισμένος ο Γιάννης Ταουσιάνης.



ΘΑΛΕΙΑ ΜΗΤΣΗ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Η Θάλεια Μήτση είναι από τις καλύτερες γυναίκες διαιτητές που υπάρχουν στην Ελλάδα.

Γεννήθηκε περίπου πριν 36 χρόνια, σπούδασε γυμνάστρια και ποτέ δεν είχε στο μυαλό της να ακολουθήσει το  δύσκολο δρόμο της διαιτησίας. Παρόλα αυτά, την κέρδισε τυχαία το επάγγελμα όταν ο καθηγητής ποδοσφαίρου στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών ζήτησε από τους φοιτητές του πρώτου έτους να παρακολουθήσουν μαθήματα διαιτησίας στον Πειραιά. Η Θάλεια  πήγε, παρακολούθησε τα μαθήματα αλλά τότε δεν της είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, ένα χρόνο μετά όμως η διαιτησία έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Μεγάλη επιτυχία για τη Θάλεια Μήτση ήταν όταν έγινε διεθνής διαιτητής και από τότε έχει διευθύνει αρκετούς αγώνες εκτός συνόρων και σε σημαντικές διοργανώσεις.

Σταθμός στην καριέρα της ήταν όταν  πριν έξι χρόνια (2007), εκμεταλλευόμενη ένα πρόγραμμα εντάχθηκε ως υπάλληλος στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Νιόν της Ελβετίας.

 

 



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: