powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ


 STUDIO B&G 

Ο Δήμος Ναυπλιέων στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του διοργάνωσε τιμητική βραδιά – βράβευση για τους φιλέλληνες Ολλανδούς καθηγητές διεθνούς ακτινοβολίας , Kurt van der Sloot και Peter Antonissen. 

Τους τίμησε για το έργο τους, τη συμβολή τους και την τεράστια προσφορά τους στην προώθηση του ελληνικού πολιτισμού.


Στην κατάμεστη αίθουσα του βουλευτικού Ναυπλίου μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ενώ παρουσίαση της προσωπικότητας και του έργου των τιμώμενων έγινε από τον κ. Ελευθέριο Μπαρδάκο.

Κατα την έναρξη έγινε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ κ. Γεώργιο Αναστασόπουλο, ομιλίες από τους απόφοιτους του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (Μαρία Γκούβερη, Δημήτρη Αναστασόπουλο και Παύλο Χρηστίδη)

Η χορωδία και η Ορχήστρα του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ υπό την διεύθυνση του καθηγητή μουσικής Γιάννη Νόνη παρουσιάσε ένα δεκαπεντάλεπτο μουσικό πρόγραμμα.


Ακολούθησε ομιλία του τιμώμενου καθηγητή Peter Antonissen και οι επιδώσεις τιμητικών πλακετών στους τιμώμενους καθηγητές

Η εκδήλωση έκλεισε  με θεατρικό δρώμενο από μαθητές των σχολείων Dr. Mollercollege και ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ (στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος ανταλλαγής) . Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων η διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Α. Μαντά και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: