powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τελετή Μνήμης Πεσόντων Αεροπόρων, στην Επισκοπή Τεγέας στις 12/6/2011


Όπως γνωρίζετε, το 2009, με πρωτοβουλία της 32ας Σειράς Ικάρων και με δαπάνες του δήμου Τεγέας, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, και ορισμένων τοπικών οικονομικών παραγόντων, συλλόγων και ιδιωτών, αναγέρθηκε μνημείο στη μνήμη του συμμαθητού μας σμηναγού Ιπταμένου Βασίλη Σταυρόπουλου, και του σμηναγού ραδιοναυτίλου Σωκράτη Κάβουρα Την 5η Απριλίου 2009, έγιναν τα...............
 εγκαίνεια του μνημείου και ταυτόχρονα επίσημη τελετή μνήμης παρουσία πολιτικών, στρατιωτικών αρχών, οικογενειών, συμμαθητών, συγγενών και φίλων των πεσόνων αεροπόρων.
Εμείς, οι συμμαθητές του Βασίλη, την ημέρα εκείνη υποσχεθήκαμε δημόσια να μην τον ξεχάσουμε, και ζητήσαμε από τους νεότερους να συνεχίσουν να τους τιμούν, όταν εμείς μοιραίως δεν θα υπάρχουμε!!!. Και έχουμε πάρει την άτυπη προφορική διαβεβαίωση απο πολλούς.(συλλόγους, άτομα, σχολεία, κλπ), ότι θα συνεχίσουν να τιμούν τους ήρωες συντοπίτες τους.
Ύστερα από σχετική προεργασία και συνεργασία με τοπικούς παράγοντες, η επόμενη τελετή μνήμης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011, 11:00 ώρα, με επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του μνημείου. Κατά την παραπάνω εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν πολιτικές-στρατιωτικές αρχές σύλλογοι, σχολεία, οργανισμοί, συγγενείς και φίλοι των πεσόντων αεροπόρων.
Καλούμε τους συναδέλφους, φίλους και συγγενείς να προσέλθουν στην τελετή και να αποτίσουμε, όλοι μαζί, φόρο τιμής προς τους Βασίλη και Σωκράτη αλλά και προς τους άλλους αρκάδες αεροπόρους που θυσίασαν την ζωή τους για την πατρίδα Στη εκδήλωση θα γίνει ειδική μνεία. στους 13 πεσόντες αεροπόρους που κατάγονται από την Αρκαδία.
Νίκος Παπαδημητρίου, Υποπτέραρχος (Ιπτάμενος) ε.α
Συντονιστής της Διοργάνωσης (6942-812871)

Δεν υπάρχουν σχόλια: