powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Θεματικές ομάδες εργασίας όρισε η Οικολογική Συμπολιτεία του Μοριά


Πραγματοποιήθηκε στο Ξυλόκαστρο, η 1η μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, Γενική Συνέλευση των μελών της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά (ΟΣΜ), που εκπροσωπείται στο περιφερειακό συμβούλιο από τον επικεφαλής της παράταξης Λάμπρο Μπούκλη, ο οποίος έχει εκλεγεί και γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου.
Από την ψηφοφορία υιοθετήθηκε, πως όλοι όσοι 

παρευρέθηκαν στην 1η Συνέλευση της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά και αποδέχονται την ιδρυτική της διακήρυξη, είναι αυτοδικαίως μέλη της με δικαίωμα ψήφου, όπως και όλοι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού στις περιφερειακές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, καθώς επίσης και όσοι είχαν υπογράψει τη διακήρυξή της και δεν ήταν παρόντες στη συνέλευση.
Η συνέλευση αυτή αποφάσισε για την υποστήριξη του πολιτικού πλαισίου και του έργου της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά τη συγκρότηση (13) δεκατριών Θεματικών Ομάδων Εργασίας, που θα στηρίζουν τον εκπρόσωπο της παράταξης Λάμπρο Μπούκλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Οι ομάδες εργασίας και οι επικεφαλής αυτών έχουν ως εξής: Απορρίμματα ο Γιόκαρης Βασίλης και Σπινθάκης Ευάγγελος, Βιότοποι ο Σπινθάκης Ευάγγελος, Θαλάσσιο Περιβάλλον ο Κελλάρης Βασίλης, Ενέργεια – ΑΠΕ ο Γιόκαρης Βασίλης και ο Παπαθεοδώρου Λάμπρος, Νομική Υποστήριξη ο Κουνιάδος Στέφανος, Οργανωτικά η Λυμπεροπούλου Δήμητρα και Σταματιάδου Φαίη, Περιβάλλον η Χριστίνα Καλαθά και ο Κουνιάδος Στέφανος, Αγροτικά ο Παπαθεοδώρου Λάμπρος η Χριστίνα Καλαθά και η Λυμπεροπούλου Δήμητρα. Οικονομικά περιβάλλοντος, Οικολογία ο Μπάρτζης Κώστας και η Σταματιάδου Φαίη, Επικοινωνία-ΜΜΕ ο Καλαποθαράκος Νίκος και ο Μητρόπουλος Δημήτρης, Πολεοδομικά ο Νικολάου Χρίστος, Υποστήριξη διαδικτύου ο Βέμης Μανώλης και Διαφάνεια η Σταματιάδου Φαίη.
Τέλος, η γενική συνέλευση όρισε Επιτροπή Κανονισμού Λειτουργίας της Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά, με την υποχρέωση να φέρει τις προτάσεις της στην επόμενη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου. Η Επιτροπή αποτελείται από τους, Γιόκαρη Βασίλη, Μητρόπουλο Δημήτρη, Μπούκλη Λάμπρο, Σπινθάκη Ευάγγελο και Σταματιάδου Φαίη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: