powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτη ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ επίθεση δέχεται ο Δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Σφυρής

Διαβάστε τα ρατσιστικά σχόλια προς τον Δήμαρχο Κρανιδίου που ανάρτησε επισκέπτης με το ψευδώνυμο kaperlekis κάτω από το video που αναρτήθηκε στο anatoliko blog και αφορούσε στη μεταφορά των δεμάτων με τα απορρίμματα από το Σταυρό Διδύμων προς τη μονάδα ολοκληρωμένης διαχείρισης  της εταιρίας SOUKOS ROBOTS στη θέση Μαραθόλακα του Δήμου Καλαμάτας.
Υπερβολικός  Πατριωτισμός ? η απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατηθούν κάποιοι αντίπαλοι του Δημήτρη Σφυρή στη ζωή ?
 Διαβάστε τα σχόλια:


ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ….. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΟΠΙΟ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΤΩ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΑ ΓΛΗΤΟΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝ Η ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ? ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ . Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΙΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ .

Το σίγουρο είναι πως έως τις 7 Νοέμβρη θα ζήσουμε καταστάσεις που θα; θυμίζουν μέρες του παρελθόντος 


Δεν υπάρχουν σχόλια: