powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η Συντονιστική ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου στις υπηρεσίες του Δημήτρη Καμιζή

Ένα μείζον ζήτημα για τι οποίο θα έπρεπε να συστρατεύεται  όλη η Ερμιονίδα και δεν είναι άλλο από αυτό των απορριμάτων , προσπαθεί ακόμη και η συντονιστική ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου να το εκμεταλλευτεί προς όφελος του ανεξάρτητου Υποψήφιου Δήμαρχου και Πατριώτη όπως δηλώνει Δημήτρη Καμιζή.
Στην επιστολή τους τα μέλη της συντονιστικής, εκτός από τον αντιπολιτευτικό ρόλο που έχουν υιοθετήσει προς τη Δημοτική Αρχή Κρανιδίου επικρίνουν  ακόμη και το σύντροφό τους Γενικό Γραμματέα Πελοποννήσου Φώτη Χατζημιχάλη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συντονιστικής ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου. 

Η Συντονιστική επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κρανιδίου καταγγέλλει στον λαό της Ερμιονίδας την πρωτοφανή απόπειρα προεκλογικής εξαπάτησης των Δημοτών του Νέου Δήμου Ερμιονίδας με την δήθεν μεταφορά των απορριμμάτων από την χωματερή Διδύμων στην Καλαμάτα. Η απόπειρα του κυρίου Σφυρή με την άμεση συνέργεια της περιφέρειας Πελοποννήσου με το γνωστό έγγραφο για την μεταφορά 30 δεμάτων από τη χωματερή Διδύμων σε πειραματικό ιδιωτικό εργοστάσιο Καλαμάτας κατέληξε σε φιάσκο και παταγώδη αποτυχία μετά και τον ξεσηκωμό των κατοίκων της εκεί περιοχής της «Μαραθόλακκα»

Η θεατρική αυτή ενέργεια που μάλιστα παρουσιάστηκε προκαταβολικά από τον κ. Σφυρή για μεγάλη επιτυχία, πέρα από την προεκλογική στόχευσή της διέσυρε μέσω του Πελοποννησιακού Τύπου και των ιστολογίων με τον τρόπο που έγινε και την αποτυχία της, όχι μόνο τον Δήμο Κρανιδίου αλλά και την Ερμιονίδα ολόκληρη.

Επίσης σοβαρή πολιτική ευθύνη έχει και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης ως προϊστάμενος της υπηρεσίας που επέτρεψε και εξέδωσε το σχετικό έγγραφο για την μεταφορά. Τελικά τα δέματα με τα σκουπίδια επεστράφησαν νύχτα στη χωματερή Διδύμων μετά από την περιήγησή τους στην Πελοπόννησο.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο περήφανος λαός της Ερμιονίδας θα απαντήσει με την ψήφο του στις: 7 Νοεμβρη 2010 με την καθολική και ομόψυχη αντίδρασή του απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα που προσβάλλουν και τον τόπο μας και την νοημοσύνη μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: