powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ από το Γρ. Τύπου του Δημήτρη Σφυρή

Κατά την ανακοίνωση των 72 υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του, ο κ. Καμιζής βλέποντας την επερχόμενη συντριβή του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, ένοιωσε την ανάγκη να επιτεθεί στον κ. Σφυρή, αφήνοντας αιχμές για τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του οι οποίοι ανακοινώθηκαν πριν δώδεκα ημέρες, αγνοώντας το σύνταγμα του Ελληνικού Κράτους που καθορίζει ρητά το δικαίωμα «του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι» σε κάθε Έλληνα πολίτη. Επειδή είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήνουμε τίποτα αναπάντητο, ερωτούμε τον κ. Καμιζή τα εξής:
1). Πόσοι από τους 72 υποψηφίους συμβούλους που ανακοίνωσε, εργάζονται στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου;
2). Πόσοι συγγενείς των 72 υποψηφίων συμβούλων,  εργάζονται στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου;
3). Σε πόσους από τους 72 αυτούς υποψηφίους προσέφερε στο παρελθόν ή συνεχίζει να προσφέρει μέχρι σήμερα ιατρικές υπηρεσίες με μοναδικό αντάλλαγμα να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι στον συνδυασμό του; (Του θυμίζουμε ότι κάποια στιγμή στην ζωή του έδωσε σαν γιατρός τον όρκο του Ιπποκράτη.)
4). Σε πόσους από τους 72 αυτούς υποψηφίους έχει τάξει διορισμό στο δημόσιο; (Είναι βέβαια σε όλους γνωστό ότι οι διορισμοί στο δημόσιο γίνονται μόνο μέσω ΑΣΕΠ και επίσης όλες οι προσλήψεις στο δημόσιο έχουν παγώσει λόγω του μνημονίου.)
5). Είναι αλήθεια ή όχι ότι έχει καταστήσει ο κ. Καμιζής το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου εκλογικό του γραφείο, κάνοντας τις πολιτικές του συναντήσεις εκεί;
6). Πόσοι από τους 72 υποψηφίους συμβούλους αντιτάχθηκαν σθεναρά στην κατάργηση της χωματερής στα Δισκούρια και στην επέκταση του σχεδίου πόλεως Κρανιδίου λόγω προσωπικών τους συμφερόντων;

Υ.Γ. 1
Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι γνωστές σε εσάς κ. Καμιζή και σε όλους τους συμπολίτες μας του Δήμου Ερμιονίδας.

Υ.Γ. 2
Διαπιστώνοντας ότι ο κ. Καμιζής συνεχίζει να κωφεύει στις επανειλημμένες προσκλήσεις του κ. Σφυρή για διάλογο, επανερχόμαστε και του υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σφυρής τον καλεί για ακόμα μια φορά σε Δημόσιο Διάλογο για όλα τα προβλήματα της Ερμιονίδας, όπου αυτός θέλει: σε τηλεοπτικό κανάλι, σε ραδιόφωνο, στην απάνω πλατεία, στην κάτω πλατεία, στην Ερμιόνη, στο Πορτοχέλι, στα Δίδυμα….Ελπίζουμε κ. Καμιζής να μην συνεχίσει να φυγομαχεί.

Υ.Γ. 3
Με την ευκαιρία καλούμε τον κ. Καμιζή να δεσμευθεί δημοσίως πως μετά την συντριβή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, αυτή την φορά  δεν θα παραιτηθεί (λιποτακτήσει), όπως έκανε μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές του 2006. Να δεσμευθεί, ότι η 1η Ιανουαρίου 2011 θα τον βρει ως δημοτικό σύμβουλο και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας, σεβόμενος την σοφή ετυμηγορία του λαού.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»
Του Υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή

Δεν υπάρχουν σχόλια: