powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ



Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου της 18ης Ιουλίου 2005 (ακολουθεί φωτογραφία από ρεπορτάζ τοπικής εφημερίδας), ο τότε Δήμαρχος κ. Καμιζής  τόνιζε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και ζητούσε από τους Δημοτικούς Συμβούλους να ψηφίσουν ομόφωνα όπως και έγινε, να σταλεί δηλαδή διαμαρτυρία προς το Υπουργείο Υγείας και το ΠΕΣΥ Πελοποννήσου το οποίο θα περιέχει το αίτημα της διοίκησης του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου που θα απαγορεύει τις μετακινήσεις του προσωπικού και την πλήρωση κενών θέσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Από τότε πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου πάει από το κακό στο χειρότερο.
Ο κ. Καμιζής από τη στιγμή που έχασε τις δημοτικές εκλογές το 2006, παραιτήθηκε από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης, για να παραμείνει στη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου και να ασχοληθεί με τα προβλήματά του.
Επισημαίνουμε πως  αυτή τη στιγμή το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρότερα προβλήματα από αυτά που υποδείκνυε ο κ. Καμιζής το 2005.
Δικαιολογία του τότε ήταν πως στην κυβέρνηση βρισκόταν η Νέα Δημοκρατία και λειτουργούσε με κομματικά κριτήρια και δεν του παρείχε καμία βοήθεια.
Εδώ και ένα χρόνο στην κυβέρνηση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ το κόμμα στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκει ο κ. Καμιζής και υποτίθεται πως θα είχε ότι ζητούσε. Δεν μπορούσε ως απλός γιατρός πλέον τον τελευταίο χρόνο, να στελεχώσει και να εξοπλίσει το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου; Ή μήπως δεν μπορούσε τελικά.
Παρόλα αυτά όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από το γιατρό με την εικοσιπενταετή εμπειρία στην θέση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας για τη βελτίωση της λειτουργίας του, αλλά έχει φτάσει σήμερα στο σημείο της  απόλυτης εξαθλίωσης,  αφού δεν υπάρχουν φάρμακα και γάζες, τα δέοντα δηλαδή.
Αντιθέτως ο κ. Καμιζής έχει μετατρέψει όλα αυτά τα χρόνια το γραφείο του στο Κέντρο Υγείας σε πολιτικό γραφείο, αφού μέσα από  αυτό διεκπεραιώνει όλες τις πολιτικές του υποθέσεις, στήνοντας εκεί το συνδυασμό του, ενώ μοναδικοί επισκέπτες του γραφείου του είναι υποψήφιοι σύμβουλοί του και όχι ασθενείς όπως προβλέπεται, ξεχνώντας τον όρκο του Ιπποκράτη τον οποίο έχει δώσει σαν γιατρός.
Τελικά μένουν αναπάντητα δύο σοβαρά ερωτήματα:
α). Γιατί κ. Καμιζή δεν παραμείνατε από το 2006 απλός γιατρός και ταυτόχρονα δημοτικός σύμβουλος Κρανιδίου, τιμώντας έτσι την ψήφο του Κρανιδιώτικου Λαού, παρά την πετάξατε στον κάλαθο των αχρήστων και λειτουργήσατε για το προσωπικό σας συμφέρον;
β). Γιατί παραιτηθήκατε πριν ένα χρόνο από την θέση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου; Εσείς που είστε άνθρωπος της προσφοράς θεωρήσατε πιο σημαντική την θέση του Δημάρχου;   

                                                                                            
                                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ»
Του Υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή


Δεν υπάρχουν σχόλια: