powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Η Θεατρική Ομάδα Ερμιονίδας και πάλι κοντά μας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2009, η μουσική βραδιά με τον ανεπανάληπτο Βασίλη Λέκκα, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του.
Ο δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή μας καλλιτέχνης, μάγεψε για μια ακόμα φορά με την ερμηνεία του, τα πάνω από τριακόσια άτομα που ήρθαν στο ξενοδοχείο COSMOS για να τον απολαύσουν.
Μια βραδιά αντάξια της καλλιτεχνικής αξίας και αισθητικής του Βασίλη Λέκκα, αλλά και των διοργανωτών, της Θεατρικής Ομάδας Ερμιονίδας και του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κρανιδίου.
Τα σχόλια των συμμετεχόντων ήταν εγκωμιαστικά. Πράγματι η 7η Μαρτίου υπήρξε μια ξεχωριστή βραδιά για την περιοχή μας, που παρουσιάζει σοβαρό έλλειμμα από ανάλογες εκδηλώσεις. Παράλληλα δημιούργησε έναυσμα για συνέχιση ανάλογων δραστηριοτήτων που τις έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες της περιοχής.
Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ερμιονίδας, απόλυτα ευχαριστημένα από την απήχηση της εκδήλωσης και την επιτυχία της, θέλουν να ευχαριστήσουν :
1. Τους χορηγούς της εκδήλωσης, κ. Γιάννη Κοντοβράκη για την προσφορά των κρασιών, κ. Σωτήρη Δέδε, κ. Μιχάλη Καρανικόλα, κ. Δημήτρη Σφυρή και κ. Σπύρο Γεωργιλή.
2. Την κ. Νικόλ Φωστίνη για την διάθεση της αίθουσας με ευνοϊκούς όρους.
3. Το προσωπικό του ξενοδοχείου, τα γκαρσόνια και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.
4. Για άλλη μια φορά τον καλλιτέχνη και φίλο πια της Θεατρικής μας Ομάδας, Βασίλη Λέκκα για την προσφορά σημαντικού μέρους της αμοιβής του στην ομάδα μας για την επιτυχία του σκοπού της.
Κλείνοντας ανανεώνουμε το ραντεβού μας για διάστημα λιγότερο από ένα μήνα, που θα γίνει η πρεμιέρα του έργου μας « Μιας πεντάρας νειάτα » και θα έχουμε τότε την ευκαιρία να πούμε πολλά και καλά, για το ουσιαστικό αντικείμενο της ομάδας μας που είναι το θέατρο.
Ως τότε ας κρατήσουμε στη μνήμη μας το …πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι με τον ανεπανάληπτο Βασίλη Λέκκα.

Από τη Θεατρική Ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: