powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Μεγάλη ήταν και φέτος η επιτυχία του Παραδοσιακού Λυγουριάτικου Καρναβαλιού


Μεγάλη ήταν και φέτος η επιτυχία του Παραδοσιακού Λυγουριάτικου Καρναβαλιού, η οποία επιβεβαιώνεται με την ογκώδη συγκέντρωση θεατών από όλη την Αργολίδα και όχι μόνο, στην κεντρική πλατεία του Λυγουριού αλλά και κατά μήκος της λεωφόρου Ασκληπιείου όπου έγινε η μεγάλη παρέλαση.
Θεωρώντας πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συστηματική προβολή από το σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης αλλά και από τον πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό mega, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να τους απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Απευθύνουμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στην ομάδα που δούλεψε σκληρά δύο μήνες για το στήσιμο και την οργάνωση του Καρναβαλιού, ύστερα στους συμμετέχοντες καρναβαλιστές, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και τέλος το πλήθος κόσμου, το οποίο επέλεξε να συμμετάσχει και να παρακολουθήσει το δικό μας Παραδοσιακό Λυγουριάτικο Καρναβάλι.
Πιστεύουμε ότι η αναβίωση του Παραδοσιακού Λυγουριάτικου Καρναβαλιού δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι μόνο η συνεργασία με τους συλλόγους και τους ενεργούς πολίτες μπορεί να κινητοποιήσει την κοινωνία και να δώσει ένα πολιτιστικό προϊόν που πηγάζει μέσα από τα σπλάχνα της και έχει σχέση με τον τόπο και την παράδοσή μας.
Η μεγάλη συμμετοχή μας ενθουσιάζει και ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να υποσχεθούμε ότι του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι, διορθώνοντας τυχόν λάθη .
Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή.


Ο Πρόεδρος του ΚΑΒΒΑΔΙΑ
Βασίλης Ι. Οψιμούλης
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.ΑΣ.
Χρήστος Τσακαλιάρης
Δήμαρχος Ασκληπιείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: