powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σφυρής δημοσίευσε το πόθεν έσχες και προκαλεί τον αντίπαλο του Δημήτρη Καμιζή να πράξει το ίδιο .


Δήμήτρης Σφυρής

Το πόθεν έσχες του Δημήτρη Σφυρή έχει αναρτηθεί  στο διαδίκτυο εδώ και μέρες, ενώ ο ίδιος προκαλεί καθημερινά τον αντίπαλο του Δημήτρη Καμίζή να πράξει το ίδιο, κάτι που μέχρι σήμερα αποφεύγει.

Στην Ερμιονίδα έχει ξεσπάσει ένας βρώμικος πόλεμος τις τελευταίες μέρες, που παραπέμπει σε άλλες ξεχασμένες εποχές, τότε που βασίλευαν οι πατριώτες, οι λασπολόγοι, οι ρουφιάνοι και όλοι αυτοί που είχαν άμεση εξάρτηση με σκοτεινά κέντρα και εκπροσωπούσαν τα συμφέροντα του αρχηγού και της παρέας του.

Δημήτρης Καμιζής
Η ρίψη ανώνυμων μηνυμάτων, στους δρόμους τις νύχτες που θίγουν υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, οι απειλές αλλά και οι υποσχέσεις για διορισμούς στο Κέντρο Υγείας, σε δημοτικές επιχειρήσεις, στη δημοτική αστυνομία και σε άλλους τομείς << όταν γίνουμε δημοτική αρχή >> δίνουν και παίρνουν.
Από την έρευνα της ομάδας του anatoliko blog σε καθημερινή βάση στην Επαρχία της Ερμιονίδας,  προκύπτει πως  οι πολίτες έχουν σιχαθεί αυτές τις  συμπεριφορές και στηρίζουν ανθρώπους με όραμα για τον τόπο τους και αυτούς που δίνουν πραγματικές λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.
Η διαφάνεια, η ανιδιοτέλεια, η αφοσίωση, η συνεργασία, η προσφορά είναι μερικά από τα κριτήρια που θέτουν οι ψηφοφόροι σε αυτές τις εκλογές.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: