powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Δ. ΚΡΑΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο κ. Κρανιάς στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας την Τρίτη 23/9/08 με θέμα το υπό κατάρτιση σχέδιο Νόμου που αφορά τον κώδικα μεταθέσεων των Αστυνομικών είπε τα ακόλουθα:
«Προέρχομαι από ένστολη οικογένεια και γι ‘ αυτό θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μπορώ να αντιληφθώ απόλυτα τα προβλήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν οι συνεχείς και χωρίς κριτήρια μεταθέσεις στις οικογένειες των αστυνομικών.
Η αδυναμία οικογενειακού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την οικονομική αιμοραγία που προκαλούν αυτές οι καταστάσεις, θα μπορούσαν να αποτελέσουν καταστροφικό παράγοντα για τις οικογένειες των γυναικών και των ανδρών που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία.
Παράλληλα είναι βέβαιο, ότι μια τέτοια απόφαση θα κατέστρεφε την εργασιακή ειρήνη σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα.
Προσωπικά, έχοντας ζήσει τη διαδρομή μιας οικογένειας, μετακινούμενης από τόπο σε τόπο, τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό σας για την οριστική και ξεκάθαρη αποφυγή μιας τέτοιας ενέργειας, η οποία μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
Πέρασε η εποχή της δεκαετίας του ΄80, που οι μεταθέσεις αποτελούσαν συνηθισμένο τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας.
Στη σημερινή εποχή, σε μια τέτοια ενέργεια, κανένας καλόπιστος παρατηρητής ή εμπλεκόμενος δε θα μπορούσε να διακρίνει κάποιο όφελος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: