powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Ο Α.Ο. Αλιάς Πορτοχελίου για ακόμα μια χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδας στην Υποβρύχια Αλιεία!




Την 30η και 31η Αυγούστου 2008 ο «Ναυτικός Όμιλος Μουδανιών», διοργάνωσε στο Πόρτο Κουφό της Χαλκιδικής το 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας 2008. Για δεύτερη συνεχή χρονιά και 5η στην ιστορία του, ο όμιλος «Αλιάς Πορτοχελίου» αναδείχθηκε κορυφαίος όμιλος της Ελλάδας στο ψαροτούφεκο πιάνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης το Ν. Ο. Κερκύρας με επίσης 5 κατακτήσεις. Ο Όμιλος που ιδρύθηκε στο Πορτοχέλι το 1993 κατάφερε μέσα σε 15 χρόνια να πατήσει την κορυφή του ελληνικού ψαροτούφεκου.

Ο 33χρονος Γιάννης Σιδέρης ήταν για μια ακόμη φορά ο πρωταθλητής Ελλάδος στο ατομικό στο οποίο συνέτριψε τους αντιπάλους του με διπλό σκορ από το δεύτερο καλύτερο της τελικής κατάταξης. Ήταν ο 4ος ατομικός τίτλος για το «φαινόμενο» του ψαροτούφεκου από το Κρανίδι, που έπιασε έτσι το Βολιώτη Δημήτρη Τσέντα στις κατακτήσεις ατομικών τίτλων. Ο Γ. Σιδέρης κατέκτησε το εθνικό πρωτάθλημα στις τελευταίες 4 φορές που το διεκδικησε (2004 Πορτοχέλι, 2005 Σύρος, 2007 Λάρισα και 2008 Χαλκιδική).

Οι αθλητές του ομίλου του Πορτοχελίου Γ. Σιδέρης και Ν. Καμπάνης ήταν και πέρσι στον Αγιόκαμπο της Λάρισας πρωταθλητές Ελλάδας (1ος και 2ος στην κατάταξη) και μαζί με το Μανώλη Περιστέρη από το Ν.Ο. Λήμνου και τον Παναγιώτη Σαρόγλου από το Ν.Ο. Μουδανιών θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο 26ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2008 που θα διεξαχθεί στο τέλος Οκτωβρίου στη μακρινή Βενεζουέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: