powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ 3 ΦΕΣΤΙΒΑΛ -ARTIVA BAND FESTIVAL



Ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Artiva  διοργάνωσε το 3ο Ναυπλία-Αrtiva Βand Festival, Σάββατο 6 Μαΐου 2017. Το Band  φεστιβάλ έχει γίνει θεσμός εδώ και τρία χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου.  Φιλαρμονικές μπάντες και ορχήστρες, με παρελάσεις και συναυλίες, προσθέτουν ηχοχρώματα στην όμορφη πόλη . 



Πρόκειται  για μια  γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού στον ωραιότερο μήνα του έτους, τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος και καλοσώρισε όλους τους μουσικούς.  Οι παρελάσεις  των συνόλων  πραγματοποιήθηκαν  στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, όπου με κοινό σημείο εκκίνησης την πλατεία Καποδίστρια οι μπάντες  πέρασαν μέσα από  τα σοκάκια, τους δρόμους και τις πλατείες  της πόλης.




 Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ και θα  συνεχιστεί και την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος. 




 Την πρώτη ημέρα της μουσικής εκδήλωσης συμμετείχαν οι μπάντες  του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, η   μπάντα Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης , η μπάντα Μουσικό Σύνολο Ανατολικής Αιγιαλείας  και η  μπάντα (Υoung Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.


--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: