powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

«ΑΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ» ΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ



Στο πλαίσιο του 1ο Πανελλήνιου Συμποσίου  ποίησης  στην Αργολίδα οι αιρετοί του νομού , Δήμαρχοι και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος διάβασαν ποίηση από γνωστούς ποιητές της Αργολίδος. Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα  του Υπουργείου Παιδείας, το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου , σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους Δήμους Ναυπλίου, Άργους - Μυκηνών και Ερμιονίδας. 



Με επίκεντρο τη συν-γραφή και τίτλο «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής», γίνεται  το 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο 2016, που είναι αφιερωμένο στους συγγραφείς που έχουν γεννηθεί στην Αργολίδα ή μένουν σε αυτήν. Σε ένα μοναστηριακό τραπέζι, που δεν είναι τραπέζι συνελεύσεων, αλλά πνευματικής συνεύρεσης και επικοινωνίας, κάθονται για πρώτη φορά μαζί έχοντας το ρόλο του αναγνώστη οι «άρχοντες» των τόπων της Αργολίδας. 



  Με τίτλο «ΑΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ» ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου  Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος,  ο Δήμαρχος Ερμιονίδας  Δημήτρης Σφυρής , διάβασαν  Αργολική ποίηση.  Την παρουσίαση είχε ο σκηνοθέτης – χορογράφος Πέτρος Γάλλιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολυχώρο Φουγάρο. 




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: