powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Έναρξη των αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου



 Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου 2Χ18μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου,  πραγματοποιούνται  στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας ( Μέρμακας ), το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας και τον Δήμο Ναυπλιέων.


Την Παρασκευή 18 Μαρτίου έγινε η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων στους οποίους παίρνουν μέρος 250 αθλητές. Χαιρετισμό και καλωσόρισμα στις αποστολές των ομάδων έκανε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, τον οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας τίμησε με αναμνηστικό.


Στην τελετή έναρξης των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην Αγία Τριάδα παρεβρέθηκε και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός ο οποίος καταχειροκροτηθηκε απο τους αθλητές και τα σωματεία που παίρνουν μέρος στους αγώνες για την προσφορά του στο αθλητισμό αλλά και τις άοκνες προσπάθειες του για όσο διάστημα υπηρέτησε το υπουργείο αθλητισμού στο άθλημα της τοξοβολίας, όπως η παραχώρηση χώρου στο ΟΑΚΑ  ώστε να γίνονται εκεί οι προπονήσεις, αλλά και για τις επίμονες χρόνιες προσπάθειες ώστε να παρθεί απόφαση, ότι το αθλητικό τόξο δεν ειναι όπλο . Ο κύριος Ανδριανός συγκινημένος υποσχέθηκε πως οι προσπάθειες του και οι πιέσεις προς το υπουργείο για την αναβάθμιση του αθλήματος θα συνεχιστούν.


Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκε και η Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας Ευαγγελία Παπαδοσπούλου και ο δεύτερος πρωταθλητής στην κατηγορία των ανδρών που χάρισε στην χωρά μας πριν από λίγες ημέρες το αργυρό μεταλλιο στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην Αττάλεια της Τουρκίας Χρήστος Αερικός, ενώ καλωσόρισμα απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Α.Ο Μερμπακά Χρήστος Κούτρας.



Για το άθλημα της τοξοβολίας μίλησε στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων η Διεθνής Κριτής του αγωνίσματος Κατερίνα Πλακούδα. 

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: