powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ



Λίγες μόλις ημέρες από την  μεγάλη εορτή της γεννήσεως του Χριστού , στον  ενοριακό ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης ,στην πανέμορφη κωμόπολη της Νέας Κίου ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος   κατά την διάρκεια της θείας  λειτουργίας  προέβει   στην χειροτονία εις  Ιερέα του  Διακόνου π. Θεοδώρου Στεργίου .



 Η χειροτονία του νέου Ιερέα  πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο ιερό ναό από πιστούς που όλοι μαζί φώναξαν στον ιερέα Άξιος Άξιος… Ο  π. Θεόδωρος Στεργίου είναι  γέννημα θρέμμα της Νέας Κίου  και θα υπηρετεί στην μητρόπολη Αργολίδος χωρίς μισθό. Ο μητροπολίτης κατά το κήρυγμα του  αναφέρθηκε στον Νέο Ιερέα και του τόνισε  πως πρέπει να είναι πάντα ένας καλός ποιμήν για τους πιστούς και να διακονεί πάντα με αγάπη.



 Να σημειωθεί πως  πριν λίγο καιρό χειροτονήθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κι ο αδελφός του νέου Ιερέα και αυτός χωρίς μισθό. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο Ιερέας  του ναού  π. Δημοσθένης Γάτσιος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την αγάπη του στην επαρχία της Νέας Κίου. 




Ακολούθησε κέρασμα σε όλο το εκκλησίασμα από τον νέοχειροτονηθέντα  ιερέα.  Την χειροτονία παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος Γ.Μανιάτης. 





STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: