powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ της Δοξας Ναυπλίου Αγίου Ανδριανού



Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο μπασκετικός χριστουγεννιάτικος φιλικός αγώνας «από καρδιάς» εθελοντών φοιτητών του Συλλόγου ΔΟΞΑ Β. C. Ναυπλίου-Αγ. Ανδριανού .


Προσκλήθηκαν και συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό όσα παιδιά παίζουν στις πόλεις που φοιτούν ή έπαιζαν μπάσκετ ως μαθητές αντίπαλοι ή συμπαίκτες σε συλλόγους Ναυπλίου.

Ο αγώνας, συναγωνιστικός και φιλανθρωπικός, είχε σκοπό οι παλιές παρέες να ανταμώσουν πάλι σε κοινό γήπεδο, να παίξουν το παιχνίδι που αγαπούν, φίλοι και συγγενείς να τους απολαύσουν και τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν εξ ολοκλήρου στην Πρόεδρο του συλλόγου Αργολίδας Α.Μ.Ε.Α. με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για επείγουσες λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες των νεαρών ατόμων



Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα μικρά παιδιά των ακαδημιών με χριστουγεννιάτικες ντρίπλες……..και δρώμενα καθώς και νεαρά παιδιά του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α.


Στην εκδηλωση παρευρέθηκε και έδωσε το τζάμπολ για την έναρξη του αγώνα ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμμεΑ Αργολίδας Σούλα Παπαγεωργοπούλου, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης  και η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου..

STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: