powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Βράβευση από τον Δήμο Ναυπλιέων εθελοντών γιατρών και φαρμακοποιών


Από τον Δήμο Ναυπλιέων βραβεύθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου 2015,  σε μια σεμνή τελετή στο ξενοδοχείο Αμαλία οι εθελοντές ιατροί του κοινωνικού ιατρείου καθώς και ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας για την κοινωνική προσφορά τους.

Στην τελετή, από πλευράς της τριμελούς επιτροπής οργάνωσης και λειτουργίας των κοινωνικών αυτών δομών, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών κύριος Ραφαήλ Μπαρού  και ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κύριος Σπύρος Κόκκινος καθώς και μέλη των εργαζομένων.


Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος από το βήμα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εθελοντική τους προσφορά λέγοντας « Οι εθελοντές των κοινωνικών δομών που λειτουργούν στον Δήμο Ναυπλιέων διακρίθηκαν για τη συνέπεια, την αλληλεγγύη σε συνδυασμό με το συνεργατικό και οργανωτικό τους πνεύμα. Συνολικά η εθελοντική προσφορά υπήρξε πολύτιμη συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία τόσο της οργάνωσης όσο και της λειτουργίας του κοινωνικού φαρμακείου και του ιατρείου » και συνέχισε «Ο Δήμος Ναυπλιέων σας ευχαριστεί πάρα πολύ».



STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: