powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Σε Πανναυπλιακό συλλαλητήριο για το ζήτημα του Νοσοκομείου Ναυπλίου κάλεσαν σήμερα όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην αίθουσα του βουλευτικού.Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. στο προαύλιο του Νοσοκομείου και όπως τόνισαν όλοι το ζήτημα είναι σοβαρό και θα πρέπει όλοι οι  κάτοικοι να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που αφορά την υγεία μας.



Δελτίο Τύπου

Συστράτευση  για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου, σε κοινή συνέντευξη τύπου κάλεσαν σήμερα τους δημότες και όλους τους φορείς του Δήμου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 στις 10.00 το πρωί..

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι αρχηγοί τον παρατάξεων έκαναν λόγο για χρονίζοντα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει μια εκρηκτική κατάσταση για ασθενείς και εργαζόμενους.

Σε σχετική κοινή ανακοίνωση σημειώνεται πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι την επίλυση των προβλημάτων «ανυπαρξίας προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, της οικονομικής κατάρρευσης του νοσοκομείου  και κυριότερα το μέλλον της υγείας των δημοτών».

«Θέλουμε εδώ και τώρα να μάθουμε αν υπάρχει πολιτική βούληση για επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Κωστούρος ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όλες οι δυνάμεις του δήμου θα  παλέψουν όσο χρειαστεί προκειμένου να προσφέρουν στους δημότες την ασφάλεια ότι στον Δήμο μας υπάρχει  ένα σοβαρό σύστημα υγείας.

«Ο Δήμος σήμερα προασπίζεται το αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη, που είναι υποχρέωση του κράτους και μάλιστα σε μια εποχή που το κράτος ζητάει από τον πολίτη να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του» είπε ο κύριος Γραμματικόπουλος

«Η θεραπεία επικεντρώνεται στην αιτία του προβλήματος και εδώ οι αιτίες είναι πολλές» είπε ο κύριος Κοκκινόπουλος επικαλούμενος και την ιδιότητα του ως γιατρός και προέβλεψε πως αν δεν παλέψουμε όλοι μαζί δυναμικά το νοσοκομείο θα γίνει σύντομα παρελθόν.

Η κυρία Καραμολέγκου δεν δίστασε να πει πως το νοσοκομείο Ναυπλίου είναι επικίνδυνο για την δημόσια υγεία «γι αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω αναμονή».

Για συστράτευση όλων των δυνάμεων του Δήμου μίλησε ο κύριος Πινάτσης προκειμένου « η φωνή μας να φτάσει μακριά».




STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: