powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


STUDIO B&G 
Οι εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΥΝΕΡΓΙΑ για την Αργολίδα» διοργάνωσε την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στο Ναύπλιο, Εργαστήριο Διαβούλευσης για την ενίσχυση της συνεργασίας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Τοπικών Σχεδίων Δράσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα. Χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών απηύθυνε ο κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Πρόεδρος Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Συνέργια για την Αργολίδα»


Βασικοί ομιλητές ηταν εκπρόσωποι της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης της Γερμανίας και του Διακρατικού Εταίρου Entwicklungspartnerschaft (Development Partnership) Allgäu-Oberland GmbH.

Το Εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση: «ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΙΙI» και είχε ως στόχο την παρουσίαση Καλών Πρακτικών, την ανίχνευση δυνατοτήτων τοπικής ανάπτυξης και την ενίσχυση της συνεργασίας των τοπικών κοινωνικών και οικονομικών φορέων.

Η Εκδήλωση ηταν ανοικτή στο κοινό και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Βουλευτικού στο Ναύπλιο. 

Το Έργο υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007 - 2013, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας

Το πρόγραμμα περιελάμβανε σύντομη παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης, ομιλία με θέμα: "Διαστάσεις και Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης" με ομιλητή τον κ. Αναστάσιο Χάρδα, Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ομιλία από τον κ. Ingo Massel, Development Partnership Allgäu-Oberland GmbH και την κ Franziska Albrecht, Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (Γερμανία) με θέμα: "Ανίχνευση αναγκών & προτεραιοτήτων συνεργασίας"

 

Η Α.Σ. απαρτίζεται από τους εξής φορείς: Δήμος Ναυπλιέων, Δήμος Άργους-Μυκηνών, Δήμος Ερμιονίδας, Δήμος Επιδαύρου, Αναπτυξιακή Ν. Αργολίδας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε. - Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α., Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Αργολίδας Mη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΕΠ.ΑΝ. Αργολίδας μ.Κ.Ε), ΔΙΑΣΤΑΣΗ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Α.Ε., Ανώνυμος Εταιρεία Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου Α.Ε. - ΚΕΚΑΠ Α.Ε., Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΠΟΨΗ Ανώνυμη Εταιρεία - ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ Α.Ε., Σύμβουλοι Διοίκησης και Ανάπτυξης (A.T. Management Ε.Π.Ε.), Strategy & Communication ADVISORS Ε.Π.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: