powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ Η Α.Ε.Π.Ι


Με κεντρικό θέμα τα Πνευματικά & Συγγενικά δικαιώματα (Α.Ε.Π.Ι) που βαραίνουν ασφυκτικά τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Επιμελητήριο Αργολίδας που διοργάνωσε με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.),  την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015  στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Αργολίδας στο Άργος.

 


Επίσης η θεματολογία της ημερίδας περιελάμβανε την Εκπαίδευση σε κανόνες Υγιεινής, τα Επιδοτούμενα προγράμματα, τα Νέα δεδομένα στο ωράριο λειτουργίας, ο Αντικαπνιστικός Νόμος, η Ηχορύπανση – Ηχομόνωση και φυσικά τα Πρόστιμα. 

 

Η ημερίδα ξεκίνησε με εισήγηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου ο οποίος ανέλυσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Επιμελητηρίου για το θέμα της Α.Ε.Π.Ι αλλά και για τα σεμινάρια ΕΦΕΤ που υλοποιει το Επιμελητήριο.

 


Σκοπός των Σεμιναρίων είναι η κατάρτιση των εργαζομένων και των εργοδοτών των επιχειρήσεων του συνόλου των καταστημάτων σε όλη την Επικράτεια, που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα, οποιασδήποτε μορφής. Τα Σεμινάρια αυτά αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων για την προστασία όλων των πολιτών, μέσω της αποτελεσματικής και κατάλληλης εκπαίδευσης των εργοδοτών και εργαζομένων, σύμφωνα με όσα ορίζονται σε εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.).



Οι κεντρικοί ομιλητές ήταν η Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.κα Νίκη Κωνσταντίνου, και ο κ. Ηλίας Καλιώρας Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: