powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Το 
STUDIO B&G 
Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποίησε εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στο Βουλευτικό Ναυπλίου με θέμα : "Η Ευρώπη μπροστά στην πρόκληση της ελληνικής κρίσης" .

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προϊστάμενο της Β' Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Βουλής,  κ. Αστέριος Πλιάκος. 


Την εκδήλωση άνοιξε η Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Περιφέρειας Πελοποννήσου Άννα Μαντά, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος και η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου.
 
Ακολουθήσε σύντομη παρουσίαση της επιμορφωτικής δράσης εκπαιδευτικών "Teachers 4 Europe" που διοργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, από τη Διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου κ. Αργυρή Μπιλιούρη. 


Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά με μελωδίες από την Ευρώπη που ερμηνεύσαν οι καθηγήτριες του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου "Κ. Νόνης", Γκερλίντε Σίττε, φλάουτο και η Θεολένα Πίκη, πιάνο. 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ.Γαβρήλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια: