powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 2Ο MEDITERRANEAN YACHT SHOW ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


 

STUDIO B&G 

Με δεξίωση στον φάρο Ναυπλίου εληξε το 2ο σαλόνι πολυτελών σκαφών Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι αντιπρόσωποι των εταιριών σκαφών αναψυχής που συμμετείχαν στην έκθεση, ο πρόεδρος του Ελληνικού Σύνδεσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος κα.

 Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, σημείωσε ότι αποτελεί στοίχημα για τη δημοτική αρχή η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού. Επισήμανε ότι πολύ σύντομα με την αναβάθμιση που γίνεται στις υποδομές του λιμανιού και την κατασκευή της μαρίνας, «θα μπορούμε να λέμε ότι το λιμάνι μας είναι το κέντρο της ανατολικής Πελοποννήσου σίγουρα και θα το κάνουμε πύλη επισκεπτών».



Ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος, επισήμανε πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επενδύσει πάρα πολύ στο τουριστικό πρόγραμμα και το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, γι' αυτό και θεωρεί πως τέτοια γεγονότα, όπως η έκθεση πολυτελών σκαφών, αναδεικνύουν τη σημαντικότητα της περιοχής του Ναυπλίου, του λιμένα Ναυπλίου και το καθιστούν από μόνο του σημαντικό προορισμό για το θαλάσσιο τουρισμό.

 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην συμβολή του Λιμενάρχη Ναυπλίου Σπύρου Μαρίνου για την μεγάλη του συνεισφορά στην πραγματοποίηση του 2ου Mediterranean Yacht Show.


Σημειώνεται ότι το 2ο Mediterranean Yacht Show που στοχεύει στον θαλάσσιο τουρισμό και απευθύνεται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες του εξωτερικού οι οποίοι έχουν σκοπό να γνωρίσουν τα πληρώματα των πολυτελών σκαφών και να κλείσουν συμφωνίες, ώστε τα σκάφη να ναυλωθούν από διάσημους επισκέπτες της χώρας κι ανθρώπους με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, για να κάνουν τις διακοπές τους, θα πραγματοποιηθεί και του χρόνου στο Ναύπλιο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: