powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ


 STUDIO B&G

Η παρουσίαση της επετειακής φανέλας για τα 30 χρόνια της ιστορίας του Διομήδη πραγματοποιήθηκε χθες  Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους.

 

Δεν θα υπήρχε καταλληλότερη στιγμή από αυτή της έναρξης των play-offs για την παρουσίαση της φανέλας - κόσμημα που ετοίμασε, αποκλειστικά για τον Διομήδη, η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών στο χώρο του handball, η Kempa.


Η συλλεκτική και επετειακή φανέλα έχει την προσωπική, βιωματική και εμπειρική πινελιά όλων των ανθρώπων του Διομήδη, καθώς συγκεράζει και απεικονίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο κάθε κομμάτι της 30χρονης ιστορίας των «Λύκων».

Ο σχεδιασμός της επετειακής φανέλας έγινε με πολύ μεράκι, επαγγελματισμό και μοντέρνα διάθεση από το
 Positive Designlab, καθώς ο φίλος της ομάδας μας Γιάννης Σουλτανίδης μαζί με το επιτελείο του εν λόγω γραφείου έκαναν πράξη για μια ακόμη φορά, για λογαριασμό της ομάδας , μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη δημιουργία.

Η Kempa αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τη μακρά διαφορετικότητά της τόσο σε δημιουργικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο, παραδίδοντας μαθήματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Μία πραγματικά ιδιαίτερη δημιουργία και μάλιστα μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα, αξιοποιώντας πλήρως τα εξαιρετικά και μοντέρνα υλικά του σήμερα σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής της εταιρίας Kempa.



«Limited edition» – Συλλεκτικής αξίας

Παράχθηκαν μόνο 105 κομμάτια από την συγκεκριμένη εμφάνιση, 30 εκ των οποίων θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα μας για τους αγώνες των play-off της φετινής περιόδου. Οι υπόλοιπες 75 φέρουν στη πίσω πλευρά τους και ακριβώς κάτω από το λογότυπο της Kempa, με χρυσά γράμματα, μεταξοτυπία μ' έναν και μοναδικό αριθμό, από το 1 έως και το 75. Κάθε μία από τις συγκεκριμένες συλλεκτικές εμφανίσεις συνοδεύεται από το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας, στο οποίο θα αναφέρεται τόσο ο κάτοχος της όσο και ο αντίστοιχος μοναδικός αύξων αριθμός της.

Στην εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιηθηκε και η σχετική κλήρωση για την απόδοση του αύξοντα αριθμού σε κάθε μία από τις 75 εμφανίσεις (τυχαία επιλογή ανεξαρτήτως μεγέθους).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: