powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


STUDIO B&G

Με περισσότερες από 5.400 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και ορισμένες από τους σημαντικότερους Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων, πραγματοποιήθηκε  ο 2ος Μαραθώνιος Δρόμος Ναυπλίου και οι υπόλοιποι δρόμοι αντοχής, που αποτελούν τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Αργολίδας. Εκτός από τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο δρόμο έγινε φέτος για πρώτη φορά και ποδηλατοδρομία. Η μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή,  ήταν  υπό την αιγίδα του υπουργείου Αθλητισμού  του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Ναυπλιέων. Με την συμμετοχή του στο αγώνισμα των 5χλμ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων επισφράγισε τον 2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου που εξελίχθηκε με μεγάλη επιτυχία κατά κοινή ομολογία και ρεκόρ συμμετοχών. 


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου Ναυπλίου και χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους συμμετέχοντες δρομείς όλων των αγωνισμάτων. "Gest star" του Μαραθωνίου ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλίου έκαναν την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου. Στον Μαραθώνιο Ναυπλίου φέτος πολλές ήταν και οι ξένες συμμετοχές, ενώ η παρουσία των διασωστών καθώς αρκετοί αθλητές κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και χρειάστηκαν την συνδρομή τους.



Το αγώνισμα των 5χλμ και των 2,5χλμ συγκέντρωσε το ενδιαφέρων των αγωνιζομένων με τις περισσότερες συμμετοχές. Νικητής του 2ου Μαραθωνίου Ναυπλίου αναδείχθηκε ο Miereczko Maciek. Την απονομή του βραβείου στον νικητή του Μαραθωνίου Ναυπλίου έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Κοδέλας. Ενώ στον δεύτερο και τον τρίτο νικητή τις απονομές έκαναν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και ο βουλευτής της Ν.Δ Γ.Ανδριανός. Την εκκίνηση στο αγώνισμα  των 2,5χλμ έκανε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος παρουσία του βουλευτή Αργολίδας Γ. Ανδριανού.



 

 STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: