powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ Η ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ


 STUDIO B&G

Μία όμορφη ελληνική βραδιά απόλαυσε το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών στο Ναύπλιο που με την κίνηση τους να πληρώσουν το πόσο των 875€ που τους αντιστοιχεί, για τις γερμανικές αποζημιώσεις του 2ου παγκοσμίου πολέμου στην Ελλάδα, συγκίνησαν το πανελλήνιο και έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρων όλων των μέσων ενημέρωσης της πατρίδας τους.

 

Ο Ludwig Zaccaro και η Nina Lahge βρέθηκαν χθες το βράδυ στο "Όμορφο Ταβερνάκι" της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, φιλοξενούμενοι από τους υπεύθυνους της Πύλης Πολιτισμού, ως μια μικρή ανταπόδοση στην πραγματικά συγκινητική χειρονομία τους.

 


Στο τραπέζι μαζί τους βρέθηκε, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού Χριστίνα Σταυρουλάκη, η γραμματέας του Συλλόγου Βούλα Δεδέα και το μέλος Νατάσα Βελίνη. 

 


Ο Ludwig Zaccaro και η Nina Lahge σήμερα θα έχουν επιβαρυμένο προγραμμα καθώς κανάλια και δημοσιογράφοι από την χώρα τους έχουν έρθει στο Ναύπλιο για να τους κάνουν αφιερώματα για την κίνηση τους αυτή, ενώ θα πρέπει να αναχωρήσουν για τα Καλάβρυτα σε κίνηση απότισης φόρου τιμής στα θύματα των Ναζί στην χώρα μας.

 


Τεράστια εντύπωση έχουν προκαλέσει οι δύο Γερμανοί πολίτες και στους Έλληνες, που φτάνουν στο σημείο να θέλουν να τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους ή να τους κάνουν το τραπέζι, "Δεν προλαβαίνω να δέχομαι προσφορές για φιλοξενια του Ludwig και της Nina από ελληνικές οικογένειες που θέλουν να τους γνωρίσουν και να τους φιλοξενήσουν", μας μετέφερε η Πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού Χ.Σταυρουλάκη.


STUDIO B&G ΑΠΕ//ΜΠΕ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: