powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ο ΔΑΝΑΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ

 


 Την  Κυριακή   18  Ιανουαρίου   2015 ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε  συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου  Πρόεδρος είναι

ο Κωνσταντίνος  Π. Καράμπελας- Σγούρδας.

 Οι νέοι σολίστ  Μαρία Νικητίδου και ο Σπύρος Λευθεριώτης έχουν λάβει Βραβεία από τον Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα. Η Μαρία Νικητίδου , ο Σπύρος Λευθεριώτης και η Ανδριάνα Σιώρου συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Gina Bachauer-εκτός έδρας 2015» του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer. Ο Σπύρος Λευθεριώτης είναι υπότροφος του Διεθνούς Μουσικού Σωματείου Gina Bachauer.

Η συναυλία που έγινε ήταν αφιερωμένη με Αγάπη και Ευγνωμοσύνη στη μνήμη του αξέχαστου Χρίστου Μαρίνου, τ. Γραμματέως του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» Την βασιλόπιτα έκοψε και ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερο και πρόεδρος του ΙΣΚΑ π. Γεώργιος Σελλής. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ι. Ανδριανός , ο αντιδήμαρχος Δ. Γρίγγος, ο οποίος εκπροσωπούσε το δήμαρχο Αργους Μυκηνών Δ. Καμπόσο κα. 


PHOTO REPORTAZ STUDIO B&G

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: