powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε Αργολίδας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Αναστάσιου Χειβιδόπουλου και πενταμελούς αποστολής υπηρεσιακών παραγόντων από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαγκάης στην Κίνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε το αμοιβαίο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ της Σαγκάης, η οποία έχει πληθυσμό 22 εκατ. κατοίκους, και της περιοχής της Πελοποννήσου ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε το γεγονός ότι η Αργολίδα αποτελεί το σημαντικότερο αρχαιολογικό πάρκο της Ελλάδας και κορυφαίο τουριστικό προορισμό και αναφέρθηκε στις διμερείς σχέσεις που καλλιεργεί η Αργολίδα αλλά και η έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με διάφορες κινεζικές επαρχίες και οργανισμούς καθώς και για τη συμμετοχή της σε εκθέσεις.

Οι δύο πλευρές έκαναν εκτεταμένη αναφορά στην διάρθρωση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας που εποπτεύουν, παρουσιάζοντας τη δομή τους σε κεντρικό και σε τοπικό επίπεδο, τη συνεργασία με εθελοντικές ομάδες, την ενημέρωση των πολιτών κλπ. Παρουσιάστηκε επίσης η στρατηγική αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και φυσικών καταστροφών και επισημάνθηκαν οι περιπτώσεις που καλούνται συχνότερα να αντιμετωπίσουν.


STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: