powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΝ ΠΙΝΕΛΟ


 

 Ιστορίες παλιές κι αγαπηµένες είχαν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν τα μικρά παιδιά με τους γονείς τους που βρέθηκαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Πάρκο του Άι Βασίλη στο Ναύπλιο.

 

Ο βρεφονηπιακός σταθμός Δον Πινέλο άνοιξε τις βιβλιοθήκες του με πάνω από 300 τίτλους παιδικών βιβλίων και χάρισε ένα λογοτεχνικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού και όχι μόνο, μέσα από στην μαγική ατμόσφαιρα του πάρκου του Άι Βασίλη.

 

Οι υπεύθυνοι του Βρεφονηπιακού σταθμού Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη σημείωσαν την μεγάλη σημασία που έχει το βιβλίο από την προσχολική ακόμα ηλικία τονίζοντας πως, δεν υπάρχει πιο σπουδαία επιτυχία για έναν γονιό απ΄ το να ξέρει ότι έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες, να καλλιεργήσει το μυαλό άρα και τη δυνατότητα έκφρασης του παιδιού του. 

 

Η ενασχόλησή μας με την πνευματική ανάπτυξη, η οποία σε τελική ανάλυση μπορεί να καθορίσει την εξέλιξη και την πρόοδό του σε ψυχικό, συναισθηματικό, επαγγελματικό επίπεδο, σίγουρα δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασικό μέλημα.

Η φιλαναγνωσία που είναι βασικός παράγοντας πνευματικής ανάπτυξης, πρέπει να έχει την ίδια βαρύτητα και αξία με την υγεία ενός παιδιού.




STUDIO B&G

Δεν υπάρχουν σχόλια: