powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Το σύνθημα για τη Νίκη έδωσε ο Τάσος Χρόνης στα στελέχη του συνδυασμού του.

 Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού έγινε η πρώτη συνάντηση των στελεχών του συνδυασμού ''Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου''.
Ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Χρόνης τόνισε πως ο αντίπαλος δεν είναι ο Κώστας Γκάτζιος και η παρέα του, αλλά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον τόπο ως δημοτική αρχή.
Βασικά καθημερινά ζητήματα όπως αυτά των απορριμάτων, της ύδρευσης και της άρδευσης το εγκαταλελειμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο αλλά και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της περιοχής με βασικό τον τουριστικό τομέα είναι αυτά που θα βρίσκονται στην καθημερινή ατζέντα.
Μίλησε ακόμη για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου κάτι που έχει ξεχάσει εντελώς η απερχόμενη δημοτική Αρχή του Κώστα Γκάτζιου και 


υποσχέθηκε πως αν οι πολίτες τον επιλέξουν για τη θέση του δημάρχου θα βρίσκεται ο ίδιος και τα στελέχη του καθημερινά δίπλα τους, σε κάθε χωριό και κάθε γειτονιά. 
Με το σύνθημα ''εμείς δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν υποχρεώνουμε κανέναν'' ζήτησε από τα στελέχη του να βγουν στην κοινωνία της Επιδαύρου και να δώσουν τον αγώνα για τη Νίκη στις 18 του Μάη, για να απαλλαγεί ο τόπος από τη μιζέρια και τις παλιές αντιλήψεις και να έλθει η ελπίδα και το όραμα, η αισιοδοξία και η ανάπτυξη. 
Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα εκδοθεί και το προεκλογικό πρόγραμμα των Ενεργών Δημοτών Επιδαύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: