powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Οι ''Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου'' καταγγέλλουν την Δημοτική αρχή για Αδιαφάνεια !

Δυστυχώς θα πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τους εκατοντάδες φίλους μας και μη, επισκέπτες της ιστοσελίδας μας www.dimotesepidavrou.gr, γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν από την ανάρτηση των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου! 
Μέσω του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Καλαματιανού, μας ενημέρωσαν ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να τα ανεβάζουμε στο διαδίκτυο για την ενημέρωση του κόσμου, και ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοίνωσαν ότι τα υπόλοιπα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά που λείπουν και αδικαιολογήτως δεν μας τα έχουν ακόμα χορηγήσει, δεν θα μας τα δώσουν ή θα μας τα δώσουν υπό όρους!!! Αυτά δια στόματος της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ευαγγελίας Αισώπου και της γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου!
Δεν νομίζουμε ότι ο κ. Δήμαρχος δεν έχει γνώση του θέματος! Επιβάλλεται να πάρει θέση τώρα!
Μάλλον σε κάποιους “xαλάσαμε την συνταγή”! Όπου άλλα έλεγαν στα δημοτικά συμβούλια και αλλιώς τα “διοχέτευαν” στην τοπική κοινωνία! Τι ακριβώς φοβάστε; Γιατί λείπουν συγκεκριμένα πρακτικά; Γιατί “χαλάνε” κασσέτες οι οποίες εμπεριέχουν ποινικά αδικήματα για κάποιους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας; Τυχαίο; Δε νομίζω….
Πρέπει να γνωρίζουν όμως όλοι ότι οι πρακτικές του παρελθόντος έχουν περάσει και μάλιστα χωρίς γυρισμό! Δεν θα επιτρέψουμε εμείς, να μας γυρίσετε στον σκοταδισμό!
Οι λογικές και οι πρακτικές που μας έφεραν, ως χώρα, σε αυτή την κατάσταση είναι αντίθετες με το κοινωνικό αίσθημα και την τοπική αντίληψη! Μην προσπαθήσετε καν να σκεφτείτε να συνεχίσετε αυτή την τακτική! Η υπομονή και η περίοδος χάριτος πέρασε!
Ευελπιστούμε ότι η Δημοτική Αρχή θα μας δίνει τα στοιχεία που νομίμως ζητάμε και έτσι όλες οι ενότητες της ιστοσελίδας μας θα είναι πλήρως ενημερωμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: