powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ψηφίστηκε με 155 «ναι» το μεσοπρόθεσμο

Ολοκληρώθηκε στη Βουλή η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο, το οποίο υπερψηφίστηκε με 155 θετικές, 138 αρνητικές ψήφους και 5 "παρών". Αρνητική ψήφος από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή - που τέθηκε εκτός ΚΟ του ΠΑΟΣΚ- "ναι" τελικά από Αθανασιάδη, Ρομπόπουλο καθώς και από την Ελσα Παπαδημητρίου που δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τη Νέα Δημοκρατία

.
Στον Παναγιώτη Κόυρουμπλή περιορίζονται οι διαρροές του...................
κυβερνώβντος κόμματος κατα την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.
Στην ομιλία του που προηγήθηκε της ψηφοφορίας, ο ίδιος είχε μιλήσει για εκβιασμό από την ΕΕ, χωρίς να αποκαλύψει τις προθέσεις του επί της ψηφοφορίας.
Στη δήλωση που διένειμε μετά την καταψήφιση του νομοσχεδίου, ο βουλευτής σημειώνει: "Πατριωτισμός κατά την αντίληψη μου είναι η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης. Η απαξίωση των βουλευτών στην συνείδηση του λαού είναι αποτέλεσμα μιας στυγνής λογικής της περίφημης κομματικής πειθαρχίας που στραγγαλίζει την ουσία της πολιτικής", προσθέτει ο κ. Κουρουμπλής και καταλήγει: "Το πατριωτικό και κοινωνικό καθήκον απέναντι στο τόπο και την κοινωνία είναι η στάση μου αυτή".
Από την πλευρά του, και αίροντας - όπως ο ίδιος δήλωσε στην Βουλή - τις ενστάσεις του μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και τις δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών αλλά και αναγνωρίζοντας το κρίσιμο της ψηφοφορίας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κοζάνης, Αλ. Αθανασιάδης, ψήφισε το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφορορίας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον κ. Πετσάλνικο ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή



ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: