powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας ανοίγει διάλογο για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνονται για τα νοσοκομεία του Νομού



Το Ε.Σ.Υ. αναβαθμίζεται. Παρ’όλες τις δύσκολες  οικονομικές συνθήκες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωράει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις που χρόνια συζητιόνται και τίποτα δε γίνεται. Κάθε αλλαγή προκαλεί και εύλογες ανησυχίες.
Με αφορμή τις ανησυχίες που προκαλεί στους πολίτες της...................................... 
......................Αργολίδας η δημοσιοποίηση της πρότασης της ομάδας Λιαρόπουλου για τις μεταρρυθμίσεις που προτείνονται για τα νοσοκομεία του Νομού μας η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας έχει την υποχρέωση να πάρει  πρωτοβουλίες ανάπτυξης ενός γόνιμου διαλόγου.
Είναι σαφές ότι η ομάδα Λιαρόπουλου ετοίμασε μια πρόταση η οποία θα αποτελέσει εισήγηση προς τον Υπουργό Υγείας. Είναι επίσης σαφές ότι μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση όπως είναι αυτή που προωθείται από το Υπουργείο Υγείας δεν μπορεί να υλοποιηθεί στηριζόμενη σε μια πρόταση, χωρίς να λάβει υπόψη της τις θέσεις των παραγόντων των τοπικών κοινωνιών .
Κάτω από αυτό το πρίσμα η Ν.Ε. προχωράει άμεσα στη σύγκλιση διευρυμένης Ν.Ε. με συμμετοχή όλων των θεσμικών εκπροσώπων από το χώρο της υγείας στην Αργολίδα , με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη δημιουργία προτάσεων προς τον Υπουργό Υγείας .
Επαναλαμβάνουμε ότι αδιαπραγμάτευτος στόχος για το ΠΑΣΟΚ είναι η δημιουργία τέτοιων δομών που θα εγγυώνται τη βέλτιστη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες του Νομού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: