powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Το Πανελληνίο Πρωτάθλημα "Rally Raid - Trail Ride"στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο, στις 13 Μαρτίου, με μια μεγάλη βόλτα στο Νομό Αργολίδας, θα ανοίξει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Raid - Trail Ride 2011. Ο αγώνας που διοργανώνεται από 4Χ4 Sport Club Ναυπλίου με την συνεργασία του Off Road Team είναι ανοιχτός για μοτοσικλέτες, quad, και αυτοκίνητα. Ο αγώνας προσμετρά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντοχής 4Χ4 που ξεκινά παράλληλα. Με αφετηρία το όμορφο Ναύπλιο, θα διασχίσουμε την Αργολίδα προς ανατολικά, για να κατέβουμε προς τις περιοχές της Ερμιονίδας, σε μια ενδιαφέρουσα και 
καινούργια διαδρομή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 8:00 το πρωί για τις μοτοσυκλέτες, τα Quad και τα αυτοκίνητα, ενώ τα πρώτα πληρώματα αναμένεται να τερματίσουν κατά τις 14:00.
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες:
Μία Open για οχήματα ορισμένων αγωνιστικών προδιαγραφών, και δύο Normal, μία έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού.
Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον πρώτο αυτό αγώνα της χρονιάς, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας αλλά και αυτοκινήτου 4Χ4 στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας www.offroadteam.gr θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: