powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ο επί χρόνια συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Ασκληπιείου Αλέκου Τσιλογιάννη, Κώστας Γκάτζιος δηλώνει υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου

Ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός φροντίζει
για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου


Με αίσθημα ευθύνης, α ν α κ ο ι ν ώ ν ω σήμερα σε όλους τους συμπολίτες μου και δημότες του νέου μας Δήμου Επιδαύρου, την πρόθεσή μου να είμαι επικεφαλής νέας κίνησης για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Βασικές αρχές αυτής της κίνησης θα είναι η συλλογικότητα, η αποφασιστικότητα, η ακεραιότητα και η διαφάνεια σε κάθε επίπεδο δημοκρατικής διοίκησης, από την ιδέα και το σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση.
Επίκεντρο κάθε σκέψης και δραστηριότητας θα είναι ο τόπος μας και οι πολίτες του, ώστε να υπηρετηθεί σωστά και ισόρροπα, τόσο η ανάπτυξη, όσο και η ποιότητα ζωής. Και αυτό μέσα από το σωστό σχεδιασμό όλων των δράσεων και την απόλυτη τήρηση των προτεραιοτήτων που θα προέλθουν από τη συνεργασία με τον πολίτη σαν άτομο ή μέλος τοπικών φορέων κάθε φύσης, με τη γειτονιά, τον οικισμό, το χωριό.
Ο ενημερωμένος πολίτης, ο πολίτης που αντιλαμβάνεται ότι η διοίκηση τον σέβεται, τον ακούει και τον υπολογίζει γίνεται ενεργός πολίτης, που είναι από τα μεγάλα σύγχρονα ζητούμενα. Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι η θεμελίωση του νέου μας δήμου θα είναι στέρεη και η πορεία στο μέλλον επιτυχής.
Με αυτές τις σκέψεις και αρχές, προσκαλώ όλους τους συμπολίτες μου και των δύο καταργούμενων δήμων, Ασκληπιείου και Επιδαύρου, γυναίκες και άντρες , πέρα από ιδεολογικές γραμμές, να πυκνώσουν τις τάξεις της νέας δημοτικής κίνησης για να υπηρετήσουμε ό λ ο ι μ α ζ ί τον τόπο μας που όλοι αγαπάμε.
Ιδιαίτερο προσκλητήριο απευθύνω στις νέες και στους νέους μας να έρθουν κοντά μας. Ο τόπος έχει ανάγκη από τη φρεσκάδα τους, από τις ιδέες τους, από τη δυναμικότητά τους.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Π. Γκάτζιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: