powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Ο Δήμαρχος Κρανιδίου Δημήτρης Σφυρής φιλοδοξεί να αναπτύξει την Ερμιονίδα σε κέντρο του Beach Volleyball.

Σε μόνιμη βάση για την ανάπτυξη του Beach Volleyball φιλοδοξεί να αναδείξει την Ερμιονίδα ο Δήμαρχος Κρανιδίου, Δημήτρης Σφυρής, που ήδη μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά Masters στο Πόρτο Χέλι για το Πανελλήνιο Σιρκουΐ 2010, ετοιμάζεται να δημιουργήσει ή να βελτιώσει τέσσερα μόνιμα γήπεδα στην περιοχή.

«Μας ενδιαφέρει πολύ η ανάπτυξη του μπιτς βόλεϊ στην περιοχή του Δήμου μας», είπε ο κ. Σφυρής. «Θέλουμε να φτιάξουμε Ακαδημίες που θα ασχολούνται όλο το χειμώνα με το άθλημα και να κάνουμε μαζικό αθλητισμό».

Οι παραλίες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα είναι στη Βερβερόντα, στη Λεπίτσα, στο Σαλάντι και στην Ερμιόνη, εκ των οποίων δύο εγκαταστάσεις θα έχουν και μόνιμες κερκίδες.

Από την πλευρά της, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει υποσχεθεί πλήρη στήριξη στην προσπάθεια του Δήμου Κρανιδίου. «Η Ομοσπονδία υποστηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, με την οργάνωση ειδικών προγραμμάτων και την αποστολή γνωστών αθλητών και προπονητών», είχε τονίσει ο διευθυντής του Πανελληνίου Σιρκουΐ, Αλέκος Παρασκευόπουλος, στην Συνέντευξη Τύπου για το Masters του Πόρτο Χελίου.

«Θέλουμε να επενδύσουμε στο άθλημα της άμμου, καθώς από την πρώτη κιόλας διοργάνωση ενός τουρνουά Masters, έχουμε ενθουσιαστεί από το μπίτς βόλεϊ και το μόνο βέβαιο είναι πως θέλουμε να συνεχίσουμε να φιλοξενούμε τουρνουά Masters του Πανελληνίου Σιρκουΐ για πολλά ακόμη χρόνια», κατέληξε ο κ. Σφυρής.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια: