powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Beach Volley και Ράλλυ Αντίκα μαζί στο Πόρτο Χέλι

Μια ευχάριστη έκπληξη, περίμενε τους αθλητές του μπίτς βόλεϊ στο Πόρτο Χέλι, καθώς ο αγώνας του Ράλι Αντίκα είχε ως τερματικό σταθμό της πρώτης μέρας διεξαγωγής του τοn τόπο που φιλοξενεί το τουρνουά Masters Πόρτο Χελίου του Πανελληνίου Σιρκουΐ Beach Volleyball 2010.

Ο αγώνας του Regularity 2010 ξεκίνησε το πρωΐ του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου με την συμμετοχή 38 πληρωμάτων. Το Ράλι Αντίκα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή με ττον τερματισμό στην Ισθμία.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την συνέχεια της παράδοσης του Ράλι Αντίκα», είπε με την άφιξή του στο Πόρτο Χέλι ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Βασίλης Δεσποτόπουλος. «Βάλαμε ως στάση της πρώτης μέρας το Πόρτο Χέλι, ώστε να παρακολουθήσουμε το τουρνουά του μπίτς βόλεϊ. Ευχαριστούμε πολύ το Lipton Ice Tea, για το δροσιστικό τσάϊ που μας προσέφερε και την υποδοχή που μας επιφύλαξε ο Δήμος Κρανιδίου».

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ιστορικών Αυτοκινήτων, Θεόδωρος Βουκίδης, είπε, μετά τον τερματισμό του στο Πόρτο Χέλι: «Είμαστε χαρούμενοι, που οι αγώνες των ιστορικών αυτοκινήτων διεξάγονται επί 35 και πλέον χρόνια. Με αφορμή το τουρνουά μπίτς βόλεϊ στο Πόρτο Χέλι θα συνδυάσουμε το χόμπι μας, που είναι η οδήγηση, με την παρακολούθηση ενός όμορφου αθλήματος, όπως είναι το μπίτς βόλεϊ. Ευχαριστούμε το Lipton Ice Tea για το δροσιστικό διάλλειμα που μας προσέφερε, καθώς το είχαμε ανάγκη».


.

Δεν υπάρχουν σχόλια: