powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Υποψήφιοι και ερωτήματα από τη Ν.Ε.Αργολίδας ΠΑΣΟΚ

Η προεκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Τα διλήμματα τίθενται πια ξεκάθαρα. Η Αργολίδα πρέπει να εκπροσωπηθεί στο κοινοβούλιο με αντιπροσώπους που να εκφράζουν τη γνήσια λαϊκή συνείδηση, να έχουν δώσει δείγμα γραφής ευανάγνωστο, να έχουν δουλέψει στον τόπο αυτό και για τον τόπο αυτό.




Στις Ευρωεκλογές με την αποχή και την ψήφο στα «πολύ μικρά» κόμματα ο λαός έδειξε την απαρέσκειά του στην επικρατούσα πολιτική. Η ασπρόμαυρη φιγούρα του Μαυρογιαλούρου από το Ελληνικό σινεμά και το τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου «ήρθε ο Βουλευτής στο χωριό…» περιγράφουν την εκτίμηση που τρέφει μεγάλο μέρος του λαού μας για τη δράση των πολιτευτών μας.


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έλαβε το μήνυμα και παρουσίασε στο λαό της Αργολίδας ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο όχι μόνο από ενεργούς πολιτικούς, αλλά από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Ένα ψηφοδέλτιο που δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά από απλούς ανθρώπους με μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ και ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ καριέρα. Συμπολίτες μας, που πριν εκτεθούν ως υποψήφιοι βουλευτές είχαν δώσει το παρόν στην Διοίκηση, την παιδεία, στο συνδικαλισμό, την αυτοδιοίκηση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Είχαν διεκδικήσει και είχαν λάβει τα «δύσκολα και τ’ ανεκτίμητα Εύγε» από την τοπική κοινωνία.


Δε θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάτι παρόμοιο η Ν.Δ, γιατί στο ψηφοδέλτιό της περιλαμβάνονται


 Άνθρωποι, που πρώτα σταδιοδρόμησαν στις αυλές σημαντικών προσώπων της παράταξής τους και μετά θυμήθηκαν την Αργολίδα.


 Άνθρωποι, που από τις υψηλές θέσεις τις οποίες κατά καιρούς κατείχαν, φρόντισαν μόνο για τη συντήρηση μιας πελατείας και όχι για το καλό του τόπου. (Εκτός εάν θεωρούν ότι με τα ρουσφέτια φρόντιζαν το καλό του τόπου…)






Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καλεί όλους τους συμπολίτες να διαβάσουν τα επίσημα βιογραφικά των υποψηφίων της απερχομένης Κυβερνητικής παράταξης και να απαιτήσουν εξηγήσεις.


Η Ν.Δ. και οι πολιτευτές της οφείλουν να απολογηθούν για το Κυβερνητικό έργο της παράταξής τους. Το να επισείουν τον ΠΑΣΟΚικό κίνδυνο για να φοβίσουν τους συντηρητικούς ψηφοφόρους δεν προσφέρουν ούτε στον τόπο, ούτε στην Δημοκρατία. Το να επαίρονται πως φρόντισαν «την υπογραφή των τευχών» του Αναβάλου ενώ ήδη είχαν προκηρυχθεί εκλογές, απογοητεύουν τους πολίτες, που καταλαβαίνουν την κοροϊδία.


Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργολίδας θεωρεί ότι το ψηφοδέλτιο του Κινήματος εκφράζει αντικειμενικά τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον της περιοχής. Η Σοφία Γκιόλα, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Γιώργος Παραβάντης, ο Τάσος Σαλεσιώτης και ο Δημήτρης Σίδερης ήταν και χθες μαζί με το λαό, θα είναι και αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: