powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ I T B ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ


Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης ITB, στην οποία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά, συνεπικουρούμενος από την Ένωση Ξενοδόχων Πορτοχελίου, ο Δήμος Κρανιδίου με έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό προβολής της περιοχής.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τόδωρη Παντελή, τον πρόεδρο της επιτροπής τουρισμού κ. Ρόζο Γιάννη, το μέλος κ. Λέκκα Βάσω καθώς και τον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων κ. Στέφανο Στεφάνου είχαν πολύ σημαντικές επαφές και συναντήσεις με στόχο την προβολή και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με κορυφαία την συμφωνία με τον διευθυντή του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας για την αποστολή Γερμανών δημοσιογράφων στον Δήμο Κρανιδίου με σκοπό φυσικά την προβολή και διαφήμιση του τόπου σε Γερμα
νόφωνες χώρες.
Ως εκ τούτου κρίνεται η επίσκεψη στο Βερολίνο ως πολύ επιτυχημένη (μέσα στα δεδομένα της διεθνούς δύσκολης εποχής που βιώνουμε) γιατί η περιοχή δήλωσε παρουσία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, σε μια προσπάθεια πώλησης του τουριστικού προϊόντος.
Σκοπός της Δημοτικής αρχής είναι με ανάλογες παρουσίες και συμμετοχές παρακολουθώντας τις τάσεις και τις εξελίξεις έτσι όπως διαμορφώνονται στην διεθνή αγορά τουρισμού από κοντά, καθώς και με μια σειρά άλλων ενεργειών και δράσεων, η προσέλκυση εναλλακτικών και θεματικών μορφών τουρισμού ώστε να κρατά ενεργό την επιχειρηματική δραστηριότητα, να την τονώνει και να δίνει ώθηση για διάθεση πληρέστερων και καλύτερων υπηρεσιών. (Στο πρόσφατο παρελθόν συμμετείχαμε σε διεθνή έκθεση του Λονδίνου και κάθε χρόνο στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ Αττικής και στην PHILOXENIA Θεσσαλονίκης).
Σε αυτή την κατεύθυνση και σε μια δύσκολη χρονιά, όπως προμηνύεται η φετινή, ο Δήμος Κρανιδίου θα συμμετάσχει, για πρώτη φορά και αφού εξασφάλισε την χρηματοδότηση των εξόδων συμμετοχής από το Υπουργείο Εσωτερικών, στην ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ TOURISM @ PROPERTY SHOW 2009, «ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Μαρτίου 2009 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού / Εγκατάσταση Ξιφασκίας, με δικό του περίπτερο. Στην έκθεση αυτή θα μπορούν ξενοδόχοι και ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων να εξασφαλίσουν κρατήσεις, ειδικά για περιόδους μειωμένης κίνησης, προσφέροντας οικονομικά πακέτα διακοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: