powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Ο π. ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΑΡΓΟΣ 18 - 09 – 2008



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Ενώ η Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση μοιράζει Δισεκατομμύρια σε άλλους Νομούς της Χώρας για τη Διαχείριση των Υδατίνων Πόρων, η Αργολίδα εξ’ αιτίας της ανικανότητας και της έλλειψης προτάσεων της σημερινής Νομαρχιακής Αρχής, αδυνατεί να απορροφήσει έστω και ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ, με αποτέλεσμα εκατομμύρια κυβικών νερού να χάνονται στην θάλασσα και η Αργολίδα να ερημοποιείται.

Σήμερα και για άλλη μια φορά και αφού το Νομαρχιακό Συμβούλιο έχει να συνεδρίαση περίπου δύο (2) μήνες, προέταξε ως θέματα, θέματα απλής Διαχείρισης, ήσσονος σημασίας για τον Νομό.

Η λογική αυτή του Στρουθοκαμηλισμού, της αδιαφορίας ,με την μεταφορά της ευθύνης σε άλλους, ενώ βάσει της Αρχής της Επικουρικότητας που διέπει την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την κύρια ευθύνη έχει η Νομαρχία, είναι καταστροφική.

Αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την συνεδρίαση της 18-09-2008 του Νομαρχιακού Συμβουλίου και να καταγγείλω την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Νομός εξ αιτίας της αδιαφορίας της Σημερινής Νομαρχιακής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: