powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τελετή Ορκωμοσίας νέας σειράς Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ερυθρού Σταυρού Αργους

Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα " Μέγας Αλέξανδρος" το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους πραγματοποίησε Τελετή Ορκομωσίας νέας σειράς Εθελοντών Νοσηλευτικής τάξεως 2016 παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινού.



Επίσης έγινε Απονομή Προαγωγών και Τιμητική Βράβευση στον Δήμαρχο Άργους- Μυκηνών κ. Δημήτριο Καμπόσο και Τιμητική διάκριση σε Εθελόντρια Νοσηλευτικής για την πολυετή προσφορά της.

Η χαρά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη αφού δεν έχει περάσει ένας χρόνος από την προηγούμενη τελετή ορκωμοσίας.


Είναι τιμητικό και ελπιδοφόρο να βλέπεις συμπολίτες να εμπιστεύονται τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και να εκπαιδεύονται για να βοηθήσουν συνανθρώπους . 

Την εκδηλωση μεταξυ άλλων παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής και πολύς κόσμος.


 
Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με πιάνο και τις εξαιρετικές φωνές της Αναστασίας Σταματοπούλου και της Κωνσταντίνας Καλασούντα που ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους  με τις μελωδικές φωνές τους.



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: