powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μαθητές του Ο.Α.Ε.Δ. μαγείρεψαν για τους μαθητές των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αργολίδας


Μια έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) στην Πυργέλα Άργους, καθώς μαθητές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ, μαγείρεψαν για αυτούς ένα πλήρες γεύμα στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Δομών.


Οι μαθητές των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία αυτή και καταχάρηκαν την εμπειρία και την συνεργασία στην παρασκευή του γεύματος, που περιελάμβανε παστίτσιο και σαλάτα.



Τους μαθητές του Ο.Α.Ε.Δ. συνόδευε ο Προϊστάμενος του τμήματος μαγειρικής της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ Νίκος Λέκκας, ενώ για την εμπειρία των παιδιών των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αργολίδας ο Διευθυντής Σάκης Ταραντίλης τόνισε την μεγάλη σημασία του εγχειρήματος για τους μαθητές και των δύο δομών.



Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Αργολίδας, να εμπλέκεται κοινωνικά με τις τοπικές δομές και να αναπτύσσουν οι μαθητές τα αισθήματα φιλίας, συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.



--
STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: