powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

1ο SPETSES YOUTH CUP 25 - 28 Απριλίου 2016




Η Ε.Π.Σ. Αργολίδος, ο Δήμος Σπετσών και ο ΑΟΣ Μπουμπουλίνα συνδιοργανώνουν στo νησί των Σπετσών με την αρωγή του Ιδρύματος της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών και σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS το 1ο SPETSES YOUTH CUP 25 - 28  Απριλίου 2016.


Στο τουρνουά 1ο SPETSES YOUTH CUP θα δοθεί στις ομάδες που θα συμμετάσχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2004 έως και το 2005. Το τουρνουά θα λάβει χώρα στις Σπέτσες από τις 25 έως τις 28 Απριλίου, με τη συμμετοχή 6 ομάδων.

Μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας περνάει το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στο σύνολό του. Οι Μικτές ομάδες Νέων, Παίδων και Προπαίδων των ΕΠΣ μελών της Ομοσπονδίας και τα πρωταθλήματά τους, είναι η πηγή από την οποία παράγονται επί σειρά ετών και θα συνεχίσουν να παράγονται, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, τόσο σε εθνικό, όσο σε συλλογικό επίπεδο. Η ΕΠΣ Αργολίδας αγκαλιάζει όλες τις προσπάθειες που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες και δεν θα μπορούσε να μην σταθεί αρωγός στο 1ο "ΣΠΕΤΣΕΣ" YOUTH CUP.

Ο ΑΟΣ Μπουμπουλίνα είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της ΕΠΣ Αργολίδας με μεγάλη ευαισθησία στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Την φετινή χρονιά σολη πρόσβαση.Το 1ο "ΣΠΕΤΣΕΣ" YOUTH CUP εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων αυτής της συνεργασίας που στόχο έχει τη δημιουργία και οργάνωση εκπαιδευτικών προπονητικών προγραμμάτων με την αρωγή επιστημόνων, προπονητικών camps, σεμιναρίων και ποδοσφαιρικών τουρνουά για τμήματα υποδομής.


Η Αναργύρειος και Κοργιαλένειος Σχολή Σπετσών ήταν ένα σημαντικό σχολείο του 20ού αιώνα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από τούς Εθνικούς Ευεργέτες και δωρητές Σωτήριο Ανάργυρο και Μαρίνο Κοργιαλένιο και εγκαινιάστηκε την 1η Οκτωβρίου 1927 από τον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο. Ήταν πρότυπο Ιδιωτικό σχολείο και υποδειγματικό οικοτροφείο. Από το 1983, οπότε και σταμάτησε να λειτουργεί σαν σχολείο, δραστηριοποιείται ως πρότυπο Συνεδριακό Κέντρο, φιλοξενώντας παγκόσμια συνέδρια και σημαντικές διοργανώσεις. Στις εγκαταστάσεις της σχολής, στο κτήριο Ε', φιλοξενείται και λειτουργεί σήμερα το Λύκειο Σπετσών. Το Ίδρυμα της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών , στα πλαίσια του κοινωφελούς χαρακτήρα του και κινούμενο πάντα σύμφωνα με τις επιταγές του Ευεργέτη, Σωτηρίου Αναργύρου, θα στηρίξει την προσπάθεια οργάνωσης ενός διαχρονικού διεθνούς τουρνουά στις Σπέτσες.

Από την πρώτη του χρονιά, ο στόχος του τουρνουά είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Θα λάβουν μέρος οι ομάδες ΑΕΚ, Ατρόμητος Αθηνών, Μπουμπουλίνα, Μικτή ομάδα ΕΠΣ Αργολίδας, Arsenal Soccer School AFC, Παλληνιακός.

Σπέτσες


Από τα ομορφότερα και πιο κοσμοπολίτικα νησιά του Αργοσαρωνικού. Τα πρώτα δείγματα ανθρώπινης ύπαρξης χρονολογούνται από τη μεσολιθική εποχή, γύρω στο 8.000 π.Χ., και στην αρχαιότητα ονομαζόταν Πιτυούσα λόγω των πολλών πεύκων της. Πήρε το σημερινό του όνομα την εποχή της Ενετοκρατίας, λόγω των πολλών μυρωδάτων λουλουδιών του (isola di spezzie, δηλαδή νησί των αρωμάτων). Οι Σπέτσες αναδείχθηκαν σε μια από τις ισχυρότερες ναυτικές κι εμπορικές δυνάμεις στο Αιγαίο.

Το 1821, με το ξέσπασμα της Ελληνικής Επανάστασης, πολλοί Σπετσιώτες καπεταναίοι κατέθεσαν τη σημαντική ναυτική τους δύναμη στον Αγώνα, εξέχουσα μορφή του οποίου αναδείχτηκε η Σπετσιώτισσα καπετάνισσα Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Μετά την απελευθέρωση, οι Σπέτσες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την παλαιά τους εμπορική και οικονομική δύναμη, εξαιτίας της απόφασής τους να μη χρησιμοποιήσουν τον ατμό στη ναυτιλία. Από τις αρχές, όμως, του 20ού αι. το νησί παρουσίασε ανάκαμψη, στηριζόμενο κυρίως στον τουρισμό.

Οι Σπέτσες είναι το νοτιοδυτικότερο νησί του Αργοσαρωνικού. Έχουν έκταση 27 τ.χλμ., μήκος ακτών 29 χλμ. και πληθυσμό 4.000 κατοίκους. Απέχουν 54 ν.μ. από τον Πειραιά αλλά μόλις 2,5 ν.μ. από την απέναντι Αργολική ακτή (περιοχή Κόστα, κοντά στο Πόρτο Χέλι) με την οποία συνδέεται ακτοπλοϊκά.

Εγκαταστάσεις / Γήπεδα 

Οι αγώνες του 1ου «ΣΠΕΤΣΕΣ» Youth Cup

θα γίνουν στο γήπεδο

της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολή Σπετσών,

(11x11) με πλαστικό χλοοτάπητα.

Το γήπεδο βρίσκεται στην πίσω πλευρά της Σχολής.

Ιατρική κάλυψη

Στα γήπεδα καθ' όλη την διάρκεια διεξαγωγής των αγώνων θα παρευρίσκεται γιατρός για τις A' Βοήθειες. Επιπλέον σε όλη τη διάρκεια του 24ωρου θα υπάρχει διαθέσιμος γιατρός για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών του τουρνουά.

Διαμονή

Ίδρυμα της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών ( http://akss.gr/main ):

Οι εγκαταστάσεις της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής στις Σπέτσες είναι ένας ιδανικός χώρος για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων, συμποσίων, συναντήσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων, γιατί βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή έκταση κατάφυτη από ελιές και πεύκα, πλησίον της παραλίας και σε απόσταση 1.200 μ. από το κέντρο του νησιού με εύκολη πρόσβαση. Οι εγκαταστάσεις της διαθέτουν 4 επιβλητικά κτίρια δυναμικότητας 200 ατόμων. (http://akss.gr/main/accomodation/).

Κανόνες και κανονισμοί

Τύπος – Διάρκεια αγώνων

Ηλικιακ κατηγορίας θα έχει πέντε ή κατηγορία: U12, Γεννηθέντες 2004-05 – 9 Vs 9, 2x25' – Μπάλα N. 4

·  Οι ομάδες θα τοποθετηθούν σε δύο ομίλους των 4ων όπου η κάθε ομάδα θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις από μία φορά.

· Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς της FIFA και της Ε.Π.Ο.

· Για οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής η κάθε ομάδα θα ενημερωθεί εκ των προτέρων.

· Οι αγώνες κατάταξης θα διεξαχθούν ανεξαρτήτως του αριθμό των ομάδων σε κάθε όμιλο.

· Το κύπελλο της διοργάνωσης θα δοθεί στην νικήτρια ομάδα .

· Μετάλλια για τις τρεις πρώτες ομάδες και δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες.

Ταυτοποίηση συμμετεχόντων

· Την ημέρα άφιξης (κατά τη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης) η κάθε ομάδα οφείλει να παρουσιάσει αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δελτίο αθλητού της ΕΠΟ ή πιστοποιητικό γέννησης (με φωτογραφία και θεώρηση από Κ.Ε.Π.) για όλους τους αθλητές της που συμμετέχουν στο τουρνουά.

· Ο κάθε υπεύθυνος του συλλόγου οφείλει να αποστείλει στην διοργανώτρια αρχή πριν την έναρξη του τουρνουά την λίστα με τις συμμετοχές την οποία θα πρέπει να έχει φωτοτυπήσει και να την φέρει μαζί του πριν από κάθε παιχνίδι.

· Ποδοσφαιριστής που δεν θα αναγράφεται στην αρχική λίστα ή δεν θα αποδεικνύεται η ηλικία του δεν θα μπορεί να συμμετάσχει.

· Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για κάθε ομάδα είναι 12 ενώ ο μέγιστος 16.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην JAG Winning Sports: στο τηλέφωνο 2109944784 (καθημερινά 09:30 εως 15:30) η με e-mail info@winningsports.eu , η στην ΕΠΣ Αργολιδας στα τηλέφωνα 27520-28744, 27520-29015 , fax: 27520-25002, e-mail: epsarg@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: