powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι αγρότες της Αργολίδας για τις 20 Ιανουαρίου



Συγκέντρωση, συζήτηση και ενημέρωση των αγροτών Αργολίδας για το φορολογικό-ασφαλιστικό και γενικά για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης όπου πρόκειται να ψηφίσει με αβάσταχτα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα για τις παραγωγικές τάξεις και όχι μονό, πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ.


Μετά από σύσκεψη των παραγωγικών φορέων και των εκπροσώπων (Αργολίδας) των ανεξαρτήτων μπλόκων Πελοποννήσου, αποφασίσθηκε οργάνωση κινητοποιήσεων και κλιμάκωση του αγώνα με πορεία αγροτικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων και μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου (σταθμός τραίνου) την Τετάρτη 20/1/2016.



Στην ενημερωτική συγκέντρωση παρευρέθηκαν προεδρία αγροτικών συνεταιρισμών,επιστημονικοί , εμπορικοί και επαγγελματικοί φορείς, που συζήτησαν και ανάλυσαν τις επιπτώσεις που θα έχει η προσπάθεια εξαθλίωσης που επιβάλλουν οι λεγόμενοι θεσμοί- δανειστές σε όλους τους τομείς.


Τοποθετήσεις έκαναν εκπροσωποι των αγροτικών φορέων και κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις προς όλους τους αγρότες ο Παναγιώτη Πεβερέτου προέδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας και μέλος του συντονιστικού των ανεξαρτήτων αγροτικών μπλόκων.

STUDIO B&G 

Δεν υπάρχουν σχόλια: